JESUSLIVET - SAMMENLIGNE GUDS RIGE MED.

Sammenligne Guds rige med hvad? År  2012.


www.Bibelen.dkHvad skal vi sige om Guds rige og sammenligne det med?

Vi har ikke nogen ord for Guds rige, men vi en hel bog, Bibelen som fortæller os om Guds rige og Hans retfærdigheds liv, et liv i Ånd og Sandhed. Derfor må vi alle søge Gud i Ordet og bygge vort liv på Ordets faste grundvold som er Jesus Kristus den levende Guds Søn som gav os evigt liv ved sin død og opstandelse.Det er korset, som for mange er dårskab/idioti, vi kom til tro og frelse ved. Jesu kors. Jesu kors al min ros skal være. Der blev vi korsfæstet med Jesus Kristus. Ved Hans død og opstandelse blev vi oprejst fra de dødes liv og gik over fra et dødt, måske religiøst liv med en masse viden uden levende tro, til livet i og med Ham.Hvad skal vi sammenligne Guds rige med?

... et sennepsfrø: Når det kommer i jorden, er det mindre end alle andre frø... det vokser op og bliver større end alle andre planter. Mark 4,30-32. Vi vokser op til det Paulus taler om. Mands-modenhed hvor vi kan rumme hele Jesu krusti fylde. Vi ligner, når vi kommer til tro på Jesus. Små frø der ikke ser ud af ret meget. Når man ser på sig selv og Bibelen tænker man jo. Mon jeg nogen sinde får fat i alt det? Vil jeg nogen sinde komme til at ligne Jesus, bare en lille smule? Vil jeg nå alt det jeg læser om?Ja, vi når det alle sammen. Som Jesus siger vi skal ikke glæde os så meget over at de onde ånder er os lydige, og vi oplever mirakler, det er kun en helt narturlig del af livet i og med Ham. Vi skal i stedet for glæde os over at vi har vore navne indskrevet i Livets bog. Vi skal takke Gud for vort evige liv. Vi skal løfte vore øjne hvorhen? Til bjergene? Til mennesker? Nej til Jesus og glæde os over vor forløsning nærmer sig.Vi bliver ikke helt nye skabninger, vi er det også selvom vi ikke selv forstår det, har Gud altså sat os ind i sit Det Himmelske og hævet os højt op over alle magterne og myndigheder. Vi er Guds børn fordi Gud vil det sådan. Ville Gud det ikke, havde Han ikke udvalgt netop os men udvalgt sig nogle andre. Det var Guds vilje at vi skulle frelses, lige som Han ønsker alle andre skal blive det, om de dog bare ville tro på Jesus og komme til Ham og blive det.Jesus siger. Er første grøden ren, er hele dejen ren. Jesus er ren uden pletter, fejl, mangler, og synd sådan er vi også i Ham. Vi er nemlig skjulte i Ham. Alle vore synder er dækket af Hans blod som randt for over 2000.år siden. Vi kan ikke falde længere ned end i Guds evige arme.Og Han sørger selv for vi vokser fra det lille korn til at blive fuldvoksen i Ham. Det er Jesus der ved sin HelligeÅnd giver os sin mad som Han har den fra Gud vor Far så vi ikke dør åndeligt talt af sult, ja også vort ydre legeme sørger Han godt for. Ethvert skrift er indblæst af Gud... så at det menneske, som hører Gud til, kan blive fuldvoksent, udrustet til al god gerning. 2 Tim 3,17.Fint nok med alle jeres gode ord.

Ja tak, men jeg synes bare ikke det virker som så mange siger vil du måske sige. Papiret er jo meget tolerant, enten overdriver I helt vildt, eller også er det bare mig der ikke kan finde ud alt det der, I siger og mener I har og er. Så hør lige her. Måske gør du sådan som Jesus siger her i Ordet?I ransager skrifterne, fordi I mener i dem at have evigt liv; og det er dem som vidner om mig/Jesus. Og dog vil I ikke komme til mig/Jesus for at få liv.” Joh. 5,39-40. Du glemte, eller hørte ikke Jesu stille kom. Eller mener du at det er med tomme ord, når skriften siger: ”Med nidkærhed længes han efter den ånd (dit hjerte), han har givet bolig i os?” Jak. 4,5. Gud længes efter dig som sin skabning.Gud vil fred også for og i dig som ikke har det du læser om i Bibelen.

Se her hvad Peter siger til dig. "Nåde og fred blive jer stadig rigere til del, idet I lærer Gud og vor Herre Jesus at kende." (2.Pet.1,2) “Men I skal lade det, I har hørt fra begyndelsen, blive i jer. Hvis det, I har hørt fra begyndelsen, bliver i jer, bliver I også i Sønnen og Faderen.” (1Joh.2,24)Hvad var det, vi hørte i begyndelsen?

Det var ordet om korset. Det var frelsens vidunderlige budskab, om frelse af bare nåde ved tro på Jesus Kristus. Det var budskabet om, at Jesus bar vore synder op på korsets træ og derved tog den straf, som du og jeg med rette skulle have haft. Således elskede Gud verden, DIG, at han gav sin enbårne søn Jesus hen for at tage din straf, så at om du tror på Ham ikke skal fortabes men have evigt liv. Læs selv i joh 3. om det Gud har givet dig, det er dit det hele. I kraft af det Guds Lams kors er du og jeg blevet retfærdiggjort overfor Faderen, mennesker og djævelen. Ingen har længere ret til at anklage dig for nogen som helst synd, lige så lidt som en morder kan anklages og dømmes for det samme mord to gange. Rom.8 siger det helt klart. Læs det nu i tro.Det er den tro, som Apostlen Johannes formaner os til at blive i; han siger ydermere, at hvis vi gør det, vil vi blive ved med at være i Faderen og Sønnen. Den sandhed må vi aldrig glide bort fra, den er selve grundvolden i den kristne tro. Alle andre åbenbarelser ud fra Skriften er grundlagt på den samme tro. Derfor skal alt nyt lys, vi modtager ud fra Skriften prøves i forhold til og ses i lyset af korsets budskab.Lad os ikke bare være ordets hørere. Men lad os søge Ham, som i ordet siger: ”Kom til mig, alle i som er trætte og tyngede af byrder og jeg vil give jer hvile” Matt. 11,28. Gud er i sit Ord som HelligÅnden gør levende. Gud sætter kød på de døde ben så vi lever i kraft af Guds nådes Ånd som bor i enhver der født af Gud ved Åndens nye liv lever vi og bevæger os i Ånden og ikke i bogstavernes gamle lov. Paulus siger sådan her, jeg giver dem det vidnesbyrd, at de er nidkære for Gud, men uden forståelse. De forstår nemlig ikke retfærdigheden fra Gud, men søger at opstille deres egen retfærdighed og har derfor ikke bøjet sig under retfærdigheden fra Gud. Thi Kristus er lovens ophør, så retfærdighed gives enhver, som tror. Rom.10, 2-4.
Er det sådan her du har det?

Som hjorten skriger efter rindende vand, således skriger min sjæl efter dig, oh Gud. Min sjæl tørster efter Gud, den levende Gud; når skal jeg komme og stedes for Guds åsyn? Min gråd er blevet mit brød både dag og nat, fordi de stadig spørger mig: ”Hvor er din Gud?” Sl. 42,1-4. Du skal vide. Jesus beder for dig lige nu. Han sider ved guds højre hånd og går i forbøn for dig. Han beder om din tro ikke må glippe. Han beder om at Guds nåde mod dig ikke må have været forgæves.Guds viljes ønske er for dig at.

"Nåde og fred blive jer stadig rigere til del, idet I lærer Gud og vor Herre Jesus at kende." (2.Pet.1,2)Betingelsen for dig er.

“Men I skal lade det, I har hørt fra begyndelsen, blive i jer. Hvis det, I har hørt fra begyndelsen, bliver i jer, bliver I også i Sønnen og Faderen.” (1Joh.2,24)

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366616

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5520761013031sekunder