JESUSLIVET - SAND GLÆDE.

Sand glæde


www.Bibelen.dk


Glæd jer ikke over, at ånderne er jer lydige, men glæd jer over, at jeres navne er indskrevet i himlene. Luk. 10,20.


Det er en stor fælde at bygge sin frelsesvished på, at man har magt over de onde ånder, eller i det hele taget at man ejer en eller anden af HelligÅndens nådegaver, for Jesus siger: Mange skal sige til mig på den dag: Herre, Herre! har vi ikke profeteret ved dit navn, og har vi ikke uddrevet onde ånder, ved dit navn, og har vi ikke gjort mange mirakler ved dit navn? Og da skal jeg sige dem rent ud Jeg har aldrig kendt jer. (Mat 7,22-23).


Ja, selv deltagelse i Herrens nadver er i sig selv heller ingen garanti for frelse (Luk. 13,26-27).


Men, også på mange andre områder kan man bedrage sig selv, fordi. Ens hjerte er bedragerisk. (Jer.17.9.).


I Romerbrevet 6.23. siger Paulus til os. Syndens løn er døden, men Guds nådegave er evigt liv, i Jesus Kristus vor Herre.


David bad i Sl. 139.23-24. Ransag mig Gud, og kend mit hjerte, prøv/test mig, og kend mine tanker. Se, om jeg er på smertens vej, og led mig på evighedsvej.


I templet på Jesu tid på jorden, var der en mand der stod i templet og sagde. Gud vær mig synder nådig. Han bad ikke selvretfærdigheds bønner, præsenterede ikke Gud for hans gerninger. Han bad om nåde og frelse.Lad os i dag mens vi nåde dertil, søge ind til Guds trone og der aflægge alle vore gerninger, som vi måtte mene at have nogen frelsesbetydning for os. Og gå til korset, ja op på Jesu kors sammen med Ham.


Hvem lever i dit sted? Dig selv eller Jesus ved HelligÅndens liv i dig?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358846

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32054805755615sekunder