JESUSLIVET - SE HVAD JESUS GØR

Se hvad Jesus gør


År 1946.


www.Bibelen.dk


Se! Jeg helbreder dem, og oplader dem en rigdom af fred og sandhed. Jer. 33:6Vi er blevet delagtige i Kristus, såfremt vi fastholder vor første fortrøstning urokket ind til enden. Heb.3:14.


En uomvendt er syg. Det menneske lider under vantroen (alt hvad der begynder med et mis har sin rod i vantroen), og syndens strenge herredømme. Alt sammen noget der gør tilværelsen tom og ringe. Det er på trods af, de ydre anstrengelser, rigdom, godt arbejde, fam og mange venner. Alt dette fører det menneske mod en evig undergang.


Derfor er det, at give Jesus sit hjerte, sit liv, sit alt, en lægedom, med fred som overgår al menneskelig forstand. Troen på Jesu dyre blod giver dig syndernes forladelse. Den ufred og døds angst du ofte har, som du forgæves forsøger at dumle ved din flugt i dit liv, gør dig syg i dit sind. Kommer du til Jesus med alt det vil du erfare. Ham helbreder dit indre. Så du virkelig bliver en hel ny skabning i Ham. Det er muligt for alle der vil, at finde fuldkommen hvile i troen på sine synders tilgivelse for Jesu blod skyld. Det blod som renser hvidere end uld og sne. Det blod som bort driver en hver form for ensomhed, angst, smerte. Jesus giver gerne liv, og det er liv i overflod. Alt det som synes at være så surt og uoverkommeligt, vil pludselig være en glæde og fryd at gøre. Fordi. Om du tror på Jesus, så er du aldrig alene, og hans kraft holder dig oppe og giver dig glæde og livs lykke. Du vil da synes, det er dejligt at stå og til en hel ny dag og tage fat. Fordi. Du ved Gud Herren er med dig alle dage ind til dine livsdage er til ende, og du står foran tronen. Det er en hel ny vej at gå på. Et helt nyt og anderledes liv, end det der var før. Alt dit det gamle er forbi og noget nyt er blevet til. Det er en vej der fører opad. Jesus er vejen din Sandhed og vil gerne være dit liv, om du dog bare ville komme til Ham og tro på Jesus.


Men, det er ikke kun det, at den nye smalle vej fører opad, igennem vanskeligheder, imod stjernerne (gammelt visdomsord) Altså. Man er ikke færdig, fordi man bliver omvendt, og tror på Gud søn, Jesus Kristus. Nej. Først nu finder man ud af hvordan det er i virkeligheden, at være menneske. Før levede man jo i løgn og bedrag, man var under mørkets, løgnens, undertrykkerens herredømme. Djævelen er nemlig mørkets og løgnens herre. Nu er man af og i en hel ny sandhed.. I Jesus Kristus hvor alle Guds forudbestemte løfter gælder for dig. De er så varme og stærke at vi helt glemmer, den ofte kolde verden, vi er i. Gud har givet os sine Ord, vi kan varme os ved. Derfor er det meget vigtig. Vi alle, som tror bliver ved med at læse i Bibelen. Gud er nemlig i sit Ord. Derfor er det Ordet er levende og gør sin virkning, ved HelligÅnden i os.


Det er nu mange år siden jeg, jeg en dag opdagede vor skønne tekst. Som jo først og fremmest er ment om det ødelagte Jerusalem, og derefter om Guds folk også dig det enkelte Guds barn. Vi er indpodet på vintræet. Derfor har vi alle lod og del i Guds løfter til hans folk. Ja. Hvor har de ofte både opmuntret og styrket mig, disse ord. Se jeg (Gud) vil lade deres helbredelse og lægedom tage til. Og læge dem, og Jeg vil overgive dem en rigdom af fred og sandhed.


Læs hver dag i din Bibel, og bed om Helligåndens hjælp dertil. Deltag aktivt i møder/Gudstjenester. Radio osv er kun en nødhjælp.

Brug i tro alle Guds nådes midler. Gennem tillid til Ordet bliver du stærk i troen på Jesu Kristus.


Lad Guds Ord i alle ting være dit lys så er du på rette vej.

Vi skal i fred fuldende vort løb. Og som Hans ejendomsfolk nå helt hjem til sidst.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362079

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53963279724121sekunder