JESUSLIVET - SE I TRO GUDS LAM.

Se det Guds lam, som bærer verdens synd


www.Bibelen.dk


Matt. 27,26-30: ”Da løslod han dem Barabbas; men Jesus lod han piske og overgav ham til at korsfæstes. Så tog landshøvdingens soldater Jesus med sig ind i paladset og samlede hele vagtmandskabet omkring ham. Og de klædte ham af og hængte en skarlagenrød kappe om ham. Og de flettede en krone af torne og satte den på hans hoved og gav ham et rør i højre hånd; og de faldt på knæ for ham, drev spot med ham og age: ’Hil dig, jødekonge!’ Så spyttede de på ham og tog røret og slog ham i hovedet med det det.”


Jesus blev pisket, han blev tornekronet, han blev spottet, han blev spyttet på, og han blev slået i hovedet med et jernrør. Alt dette, inden han blev udleveret og korsfæstet.


Hvilken straf, hvilken forsmædelse, hvilken ydmygelse. Alt sammen fordi han villigt havde udført Guds vilje med omsorg, helbredelse og undervisning. Mørket tålte ikke Guds lys i Jesus Kristus, så hellere prøve at få bugt med det, men mørket kan aldrig få bugt med det sande lys.


Jesus blev virkelig guds slægte lam.

Se det Guds lam, som bærer verdens synd. Bibelen lægger jo heller ikke fingrene imellem, når forsoningen skulle afvikles. I Johs.Åb. 5,12 står der: ”Værdig er Lammet, det slagtede, til at få kraft og rigdom og visdom og styrke og pris og ære og lov.!”


Og hos Esajas 53,7 står der: ”Han blev knust og bar det stille, han oplod ikke sin mund som et lam, der føres hen at slagtes, som et får, der er stumt, når det klippes – han oplod ikke sin mund.”


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347525

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73641014099121sekunder