JESUSLIVET - SE IKKE PÅ MIG..

Se ikke på mig.


År 2007


www.Bibelen.dkSe ikke på mig. Jeg er så ufuldkommen. Se på Jesus. Løft dine tros øjne op mod Himmelen. Da vil du smag og se. Herren er god. God mod alle, men mod dig i sær. Tæl Guds gaver. Nævn dem en for en. Medens du tæller forsider al din men`.


Ser du på Jesus? Eller løber du efter den taler du synes godt om, fordi du mener, ohe han er god og så pragtfuld, er altid glad og fri. Du sige måske ihe hvor han da kan tale. Du er så optaget af personen selv at glemmer at se og høre på Jesus som taler til dig. Du glemmer at den der taler en dag dør og skal hjem til Herren. Hvem har du så at ære? Jesus eller personen? Tror du Gud vor Far vil lønne dig for at du ære mennesker og ikke Guds Søn? Giv derfor kun Sønnen Jesu al din ros og ære ikke bare med lovsange og ord men med dit liv. Se hen til Jesus og tak du kun Ham, aldrig skal noget menneske have ære for hvad Jesus siger og gør. Vi er alle kun det støv vi kom fra.


Vi må i dag løfte vore øjne, op mod Himmelen. Vor forløser kommer snart. Vi må tro på Jesus, at Han er til og belønner dem der søger Ham. Han er trofast og retfærdig, så Han tilgiver os alle vore overtrædelser. Tænk. Alt, hvad vi har gjort mod Jesus, har Han tilgivet os for. Han går ikke evigt i rette med os, gemmer ikke evigt på vrede. Nej så langt som østen er fra vesten, har Han fjernet alle vore synder fra os. ER du ikke glad? Kan du andet end takke og ære Gud for dette? Tænk. Jesus døde i dit og mit sted. Fordi. Enhver som tror på Jesus ikke skal fortabes og dømmes, men har fået evigt liv. Enhver der tror på Jesus er gået over fra døden til livet. Livet i Gud. Dvs. Det evige liv er allerede startet, medens vi er her på jorden. Vi skal ikke vente på, det evige liv engang begynder, når vi forlader denne jord. Det er begyndt. Alt er blevet nyt.


Os som tror er helt nye skabninger i troen på Jesus Kristus. Vi er gået over fra døden til livet. Livet i Gud. Det vi kommer til at gøre nu. Er at gå fra herlighed til herlighed. Om vi bliver i Jesus Kristus, så bliver Han også i os. Vi har fået et helt nyt liv, lagt ned i vore hjerter. Vi er taget ud af mørket og sat med Jesus i det Himmelske lys. Hvor lyset er, er der ikke noget mørke. Lyset, Jesus, har sejret over mørket. Vi er nye Åndelige skabninger. Sat som med arvinger, sammen med Jesus Kristus i det Himmelske. Vi er. Vi har fået gaven som er en Guds gave. Frelsen i Jesus Kristus. Halleluja. Vi skal ikke vente på at vi bliver og får. Vi er og vi har fået.


Vi skal blot øse levende vand, med glæde af Frelserens uudtømmelige kilder. Ved at vi, i tro (Hebr.11) vælger at modtage, fra Herren. Også selvom, vi ikke ser med vore fysiske øjne eller hører med vore fysiske øre, så har vi fået alt i og med Jesus. Guds gaver er blevet os til delt.


Vi er medarvinger, til alt Jesus selv har fortalt os om. Jeg tror. Jesus forventer, vi gør brug af de rettigheder, Han vandt til os. Ved Jesu død og opstandelse, fik vi alt med Ham. Jesus siger. I får intet fordi, I beder dårligt. Jesus siger. Vi skal i tak, med fast tillid bede til Gud Fader, som om vi allerede har fået det. Så skal vi få det.


Tror du. Det er tomme ord, når Jesus siger. ALT Mit er jeres? Alt godt, fra Gud af er vores. Vi har fået ALT. Det sker ofte, vi intet får fordi. Vi er så optaget af vore jordiske behov. Vi glemmer Guds vilje, det Åndelige behov, som er langt mere vigtig end det jorddiske.


Søg først Guds rige, (vilje) Så får vi alt andet i tilgift. Når vi søger ind til Faders vilje og rige retfærdighed. Så giver Han os Åndelige gaver, Så vi kan være vidner for Ham. Jesus i os, ved Hellig Ånden (Joh.14) Vi får til. Irettesættelse, opmuntring, trøst, formaning. Alt sammen til fælles gavn i troen på Jesu fuldbragte offer værk på Golgata.


Alt vi mener, vi behøver af jordisk art, følger med. Helt af sig selv får vi alt andet i tilgift, om vi da søger Guds sande rige først. Kommer, i tro og fast tillid, til Jesus Kristus. Først da skal Gud, så rig som Han er fuldt ud Herligt i Jesus Kristus, ved tro, Give os, en lille forsmag på Himmelen? Nej alt hvad vi trænger til. Endda rigeligt til al god gerning Så vi aldrig kommer til at mangle noget. Hverken af Åndelig ting og jordiske.


Jeg hørte engang en ældre troende sige. Først det inderste, så det ydre. Hvor er disse ord sande. Om ikke Gud får lov til at, forvandle og forny vore sind. Ved daglig fornyelse i Hellig Ånden. Da har vi intet at give ud af. Vi er da bare tomme aks uden en eneste kærne at mætte de sultne med.


Vi kan have nok så mange gode ideer. Tanker om vi tjener Gud på den og den måde. Men. Uden tro på Jesus Kristus, Guds Søn er det umuligt at have Guds velbehag. Vi kan intet gøre af de ting, vi mener at skulle gøre for Jesus. Være Guds vidner i al vor færd. Om vi ikke får det inderste i orden. Tillader, Gud gøre sit, ikke vores, værk i os. Salm.1. Tillader Gud ransage os til bunds. Så er vi døde, uden liv bag vore mange ord og gerninger. Det går os som vi tror.


Se ikke på mig, jeg er så ufuldkommen. Se på Jesus og lad Ham ved sin Ånd forvandle dig så du bliver til det helt samme spejlbillede du ser af Gud i Jesus. Og dette sker gennem dit, ikke alle andres, sindsforvandling.

Amen i Jesu navn. Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358457

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,6221821308136sekunder