JESUSLIVET - SE TEGNET.

Se tegnet.


www.Bibelen.dk


Obadias bog.


Se! Tidens tegn er ved at gå i opfyldelse. Det er skjult for de vise. De højt studerede vismænd/teologer har ikke indsigt i det.


Ikke mange forstår at tyde tidens tegn på rette vis. Mange har i årenes løb sagt det ene og det andet om Mit komme, men ingen forstod at tyde Mine tegn. De mente Jeg skulle komme når det passede dem efter menneskers udregninger. De kendte intet til Mine planer om frelse for en fortabt og forkastet verden, som Jeg har ventet på skulle komme til Mig og få hvile for deres hvileløse fortabte sjæle.


De Jeg sendte ud blev som tåber der vidste en masse uden de selv troede på Mine tegn. De fornægtede Min Høst. De ville ikke samle i Mine lader. De så ikke Mine Ords tegn. Men ville hellere stå på gadehjørner og profetere i tide og utide. De forkastede mine profeters ord ville ikke hverken se eller høre.


I dag står de og ser ind i Mit riges Herlighed, undrende over det gik som det gik. De så ikke da Jeg viste dem vejen. De hørte ikke da Jeg talte Mine Sandheds ord. De fornægtede Mine profeters ord. De vendte ikke om, da tidens tegn blev dem åbenbarede. De nægtede at bøje sig for Mine ords Sandheder. De skal ikke formå at komme ind i Mit Land. Dog vil få, få siger Jeg, vende sig om til Mig og på ny finde mig og lytte til Mine profeters ord.


Se derfor nøje til hvordan du bygger Mit hus. Du må ikke ligne de der er som strå og aks, uden kærne. De skal blive brændt op som om, var de høj og strå. De er som vandløse skyer, driver så hurtig forbi uden at give Mit levende vand til de tørstende.


Jeg Herren står og ser på jordens befolkning. Jeg ser ud over hele den verden I er i. Jeg ser nøje på hvorledes der bygges. Der er tid for omvendelse og tro på Mine ord, talt af Mine profeters mund. Men ikke mange vil tro. De fleste siger. Hvad bliver det til med Hans komme. Det har jo altid været sådan og sådan det bliver det ved med at blive.


Men, de vil blive overraskede og rædselslaslagende når Jeg står i skyen af vidner og siger kom. Da vil de bede bjergene falde ned over dem, de vil forgæves forsøge at finde ly og skjul for Min retfærdige vrede og harmes vin som de vil få at smage og drikke.


Mange ved nok, de er på afveje men de er for ærekære til at ville vende om, de hykler videre uden at se, uden at høre Min tids tegn. De spiser brød med verdens store folk uden at tænke på sin næste. De synes de har det rart og godt ved stormænds bord, end ikke smulerne lader de falde af til de små som sulter og længes efter fred. Mine tegn er klare for de seende men sløret og uklare for de omtågede og halvblinde som ikke vil vedkende sig Mig og Mine udsendte profeter. De drak begærligt af verdens vin som perlede så smukt i verdens fyrstens hånd. Nu står de og ser på, venter kun på at min ejendomsrets skal forgå så de kan overtage Mine forgårde og trampe dem helt ned.


Se! I dag kalder Jeg Herren atter Mit folk til omvendelse og tro på Evangeliet. Derfor har jeg pålagt nogen at begynde fra begyndelsen af men Mine Ords undervisning i Min Ånd og Sandhed.


Tidens tegn er snart gået i opfyldelse. Hvem troede det de hørte? Hvem troede på Mine profeters ord? Hvem handlede på Mine Ord. Jeg Herren din Gud ser ud over jorden. Mon nogen søger Mig? Mon Jeg vil finde troen på jorden iblandt jer. Mon jeg finder jer vågne? Mon I også sover ligesom de fem af brudejomfruerne?


Jeg Herren vil i dag, at I skal vækkes op til live, så I er vågne. Vågn op du sovende brud er Mit budskab i dag.


Snart skal Jeg ikke tale længere. Jeg bliver ikke ved med at sende Mine tjenere ud, når folk nægte at høre på dem. Om folket ikke vil, så vil de ikke.

Jeg Herren har bedt mange om at holde op med den verdens ting og tomhed. Men de ville ikke, derfor må de selv finde Mig så længe Jeg er at finde.


Det er Mit budskab i dag. At I skal kende tidens tegn og helhjertede vende jer om fra hver jeres tomme afguder og onde vej.


Lad jer fylde i dag af Mine ord. Lad jeres sind forvandle gennem sand erkendelse og omvendelse, så vil Jeg Herren skåne jer for Min kommende doms vredes harmes vin. Om ikke. Vil I selv få lod og del i Min retfærdige dom over ulydighedens børn.


Hør på Mine tjenere i dag. Tro på deres ord fra mig og gør du så derefter.

Bed for Mine tjenere at Mine Ord ikke må gå til spilde.

Gå du så i Min fred og bær du Min frugt i dag.


Vær ikke bange. Jeg Herren er din Gud. Jeg fortæller dig gerne hvad Jeg har i sinde. Dog er det så få der vil høre på det.


Du er ikke af den nuværende verden. Du er født af Gud vor Far derfor kan du se, høre og fatte ting som de uvise ikke hverken fatter eller forstår.

Se! Min time er kommet hvor jeg igen vil udgyde af Min Ånd over alt Mit kød. Jeg vil forvandle jeres kødelige sind så de bliver som Jeg Herren har tiltænkt Mig Min menighed skal være. Se. Mit legeme er på mange måder i uorden fordi. Folket ikke vil være på den plads Jeg Herren har tiltænkt dem at være.


Mange vælger at gå andre veje end Mine smalle veje. De fylder sig med denne verdens mad, og de ser ikke Mit komme står for døren. De siger de søger mit rige. Men de nægter at lade Mine Ord komme til at gøre Min virkning i deres sind.


Det man ser, bliver man en del af. Det man hører, går ind i hjernen og ned i sindet og derfra udgår folks ond tanker. Ikke mange vil se og høre Mig. De fleste fornægter Mine smalle veje. De synes de har det godt. Det havde den rige mand også på jorden, men han fik det ikke godt i evigheden.

Min opfordring i dag er omvendelse. Jeg viser folk vejen i dag. Jeg peger på ting der skal aflægges ved at de holder helt op med dem. Nogen siger ja i dag men nej i morgen. Andre tager Mine Ord til sig og tillade Mig at dømme deres ugerninger i dag.


Se! Jeg Herren har talt. Vær på vagt og agtpågiven i dag, i dag vil Jeg Herren besøge Mit folk. Jeg åbner på ny Min dør så de der vil frit kan gå ind ad den og finde føde.


Bliv i Mig så bliver jeg også i jer.

Lad jer ikke bedrage og lokke af denne verdens lokkemad som kun fører død og angst med sig. Mange er bange for Mig fordi de ikke ville høre om vende sig om til Mig. De så og hørte men gik deres egen vej. De er bange for min dom, de mener ikke de er Mig værd hvilket også er rigtig. Såfremt folket ikke vil Min smalle vej må de gå deres egen vej. Dog skal få finde Mig, når de står ved deres egen vejs ende.


Se tidens tegn skal I kende så I ikke bliver vildledt og ført på afveje.

Stå fast, bliv i Mig så bliver Jeg Herren jeres Gud i jer.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359333

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43760585784912sekunder