JESUSLIVET - SE.TRO OG HANDEL.
   

Jan Lund Nissen 2011.
Vi møder ofte ordet se! Når der står se! Er det fordi. Det er noget vi skal få øje på og tro det vi ser. Efterhånden som vi ser vokser troen i os og vi begynder at overveje at handle på det Ord vi ser. Uden syn for sagerne får vi aldrig sådan rigtig lyst til at arbejde i Guds rige. Her er det så vigtig vi lever i ånds-åbenbarelserne. At Gud ved sin Ånd åbner skriften for os så vi ser i tro.
Når vi ser i tro, ved vi at det vil ske og da få vi også rigtig stor lyst til at gøre tingene. Men, uden tro er alt umuligt for. Vi må virkelig kunne se i tro, før vi kan handle i troen.
Prøv at se hvad der står her i Åb. 3.8. Se, jeg har stillet dig for en åben dør, som ingen kan lukke. Så du hvad Jesus siger? Han siger Han har, det er sket, stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke. Hvad er det mon for en dør Jesus har stillet dig overfor? Det er Hans dør. Man løber panden mod mage lukkede døre om man ikke kan se Jesu dør. Om man ikke kan se lige netop den dør Jesus har lukket op for os, vil døren ret hurtig blive lukket for os igen og vi er lige vidt. Derfor. Se den dør Jesu har åbnet for dig og da vil døren altid stå åben og ingen vil kunne lukke den i igen.
Angående døren så ved vi. At Jesus er døren som vi alle må gå ind gennem. Vi skal ind i Jesu liv og da får vi både ører at høre med og øjne at se med.Vi ser igen her i 2.Mosebog.23.20. Noget mere vi skal se. Se! Jeg sender en engel foran dig. Han skal bevare dig på vejen og føre dig til det sted, jeg har beredt for dig.
Ser du? Gud sender en engel foran dig. Hvem er han som skal bevare dig? Ser du det? Det er Gud der ved din faste tillid til Sønnen Jesus, som er trofast og retfærdig så du bliver bevaret på alle dine veje. Men vi oplever nogen gange at fjenden hvirvler støj op i vore øjne så vi ikke ser det gud i Ordet siger. Så er det godt at Jesus ved sin Ånd er den der åbner de blindes øjne. Som Jesus sagde til de blinde havs vil du Jeg skal gøre for dig?
Lad os få vort syn igen, den bøn må vi også bede, så vi klart ser hvad Gud siger til os i Sit Ord. Og de blinde fik deres syne igen. Kan du ikke se i tro hvad Gud siger, så bed dog Jesus om at åbne dine øjne så du ser klart, og Han vil gøre dig klart sende. Trofast er han som har kaldet dig, han vil også gøre det. 1. Tes.5,24.
Det er også nogle som er seere. Der er øjne der ser bedre end andres. Derfor er det nødvendigt at være sammen med andre kristne som er langsynede og ikke så korstynede som en´selv kan være.

Er du klar over vi kan træne vor åndelig ører og øjne så vi ser bedre? Vi kan lære at se i tro. Men, vi lærer ikke noget om vi går enegang og ikke vil lytte til andre lidt ældre i troen, nogen som er seere.
Når du får øje på noget, du ved Gud ved sin HelligÅnd har overbevist dig om, så gør det Ordet siger til dig. Gør det tro på Herren Jesus. Selvom du i første omgang måske synes, ja men jeg så jo Ordet sagde sådan, men det skete jo faktisk lidt af det modsatte, så bed Gud om at vise dig sagen fra Hans synspunkt så du ser sagen gennem Guds briller i stedet for din sunde fornuft briller, dem kan du forresten lige så godt tage af og træde på, om du vil tjene Gud i tro på det du ser.
Se, tro og handel. Men gå aldrig uden Gud har sendt dig. Gør ikke noget uden Gud har sagt, du må eller skal, eller slet ikke skal noget i den sag. Forsøg ikke på at gøre gode gerninger i egen kraft, ved det du lige selv så og mente kunne være rigtig og godt i den situation.
Prøv selv at begynde at se hvad Biblens Ord i grunden siger, se Ordet fra Guds synspunkt og du vil blive ret overrasket over hvad Gud via sin Hel lige Ånd i grunden siger.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 338013

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36717987060547sekunder