JESUSLIVET - SEJR OVER SYNDEN..

  Sejr over synden


 År 2009.


www.Bibelen.dk


I er ikke blevet udsat for nogen fristelse, som ikke er helt normalt for alle mennesker. Gud, som er trofast og retfærdig, vil ikke tillade at I fristes mere end I kan stå imod. Men, vil gennem fristelsen selv skabe en udvej, så I kan gå sejrende igennem dem. 1. Korinth. 10.13.

Nogen synes vi er i kamp mod synden og vi nærmest fristes mere end vi kan klare. Mange går rundt i en evig angst for at synde. Hvorfor. Er I så lidt troende? Spørger Jesus mange gange.


Hvorfor tror I ikke Jesus Kristus bor i Jer?

Kunne man også spørge. Gang på gang har folk hørt. Hans værk er vi skabte i Jesus Kristus til gode gerninger, som Gud længe før alt blev til har forudbestemt. Hvorfor tror nogen da så at vi skal gå og være evig bange for at synde. Hvis værk er vi? Er vi kristne fordi. Vi selv har tiltusket os til at være det? Er der nogen der selv er kravlet op til Himmelen for at hente Kristus ned? Er vi ikke alle benådede forhenværende synder. Frelst af Guds benådning ved troen på Jesu Kristi fuldbragte offer på Golgata?


Hvem har sejret?

Er det dig der har sejret over al verdens synd? Er det dig der vundet dig selv tilbage til Gud, ved Jesus? Nej Jesus Kristus har sejret i enhver genfødt troendes sted. Vi er ikke vores egne sejrs herrer vel! Vi er Guds værk, skabte af Gud i Jesus Kristus. Vi er ikke på nogen måder vort eget værk. Vi er Jesu Kristi med sejrende.


Kort og godt. Vi tabte alt. Jesus gav os alt i og med Ham.

Skal vi selv klare det?


Nej og atter nej. Vi er jo allerede døde sammen med vor Frelser Jesus Kristus, Guds egen salvede, på korset. Vi lever ikke længere. Kun i kraft af Guds nåde og Ånds kraft som er i os har vi livet i Jesus. Jesus lever i vores sted. Tror du også det? Har du fuldt ud tillid til at det er sandt? Eller tvivler du i grunden, når alt kommer til alt? Det er ikke hvad du siger du gør, jeg her spørger om, det er hvad du gør og er. Er du Jesus troende?


Ja, vil de fleste sige. Ja, men så er det jo ikke dig der længere lever, om du da tror, men Jesus Kristus lever i stedet for dig. Han er din stedfortræder, Han er din trøster, Han er din mellemmand. Han står inde for din fuldstændige frelse. Skal du så forsøge på at leve et sejrende liv hvor du hele tiden går i angst for at synde? Nej. Du er ren i kraft af Jesu blod. Du er renset og retfærdiggjort ind for Gud. Jesus Kristus står inde for dit evige liv.

Jeres tale skal være.


Jeres tale skal være ja, ja, og nej, nej, siger Jesus til os. Hvad mener Jesus da med det? Vi kan da ikke kun sige ja og nej hele tiden så kan vi jo ikke snakke sammen. Det er fuldstændigt rigtigt. Det der her er tale om er. Vi skal sige ja til Guds vilje, Hans det god og Guds det velbehagelige, og vi skal sige nej til det Gud ikke har behag i. Dvs. Vi skal blot sige nej til fristelserne når de, som en hel naturlig del af vort kristne liv dukker op, og i stedet for vælge et ja, til Guds det gode og velbehagelige. I Jesus Kristus, ved troen på Ham. På Ham som gav sig selv hen for os alle, så vi ikke længere skal leve i angst for at flade i fristelserne og derved synde (skyde forbi Guds mål med os).


Hvad er Guds det gode og velbehagelige?

Det er Guds Søn. Vi har alle læst og hørt, at Gud har sagt denne er min Søn, den elskede. I Ham har Jeg velbehag. Gud har ikke velbehag i os selv. Kun om vi virkelig er i Sønnen har vi Guds velbehag og ikke andre steder. Jesus i os og vi i Jesus. Der i har Gud sit velbehag.


Er du i Guds velbehag, i Jesus? Ved at du stadigvæk tror på Jesus, som du gjorde da du blev født på ny? Er du der. Da har du Guds velbehag og kan ikke falde i synd, også selvom du friste aldrig så meget.

I er ikke blevet udsat for nogen fristelse, som ikke er helt normalt for alle mennesker. Gud, som er trofast og retfærdig, vil ikke tillade at I fristes mere end I kan stå imod. Men, vil gennem fristelsen selv skabe en udvej, så I kan gå sejrende igennem dem. 1. Korinth. 10.13.


Det er ikke dig selv eller din pastor eller andre af dine venner , der skaber en vej ud af dine fristelser. Det er Jesus Kristus der ved Sin Ånd vejleder dig igennem alle de fristelser du nødvendigvis må igennem, fordi. Han skal vokse og du blive mindre. Om du ikke fristes, aner du intet om, om at sejre i kraft af Jesus i dig.


Det er nødvendigt vi fristes, ellers ville vi jo tror vi blev frelst pga. vore såkaldte gode gerninger og ikke af Guds kærligheds benådning, bed troen på Jesus Kristus. Vi ville ret hurtig blive stolte og hovmodige, om vi ikke blev fristet.


Husk på. Gud tillader vi fristes. Men Han frister aldrig nogen selv. Alle fristelser kommer fra Satan og aldrig fra Gud, godt hjulpet af vort eget køds begær. Det er også derfor vi må igennem alverdens fristelser, netop for at vi kan dø bort fra vort eget køds begær der altid begærer i mod Åndens vilje.

Jesus Kristus er din vej. Jesus Kristus er din Sandhed. Jesus Kristus er dit liv. Igen kommer til Gud uden at det menneske er i Sønnen, ved tro og fuld tillid.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358842

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,7801661491394sekunder