JESUSLIVET - SELVUDVIKLING.

Selvudvikling.År 20012.


www.Bibelen.dk


Vi hører, som aldrig før om. Selvudvikling. Vi skal finde vor livsglæde, have livskvalitet. Vi skal finde vore indre værdier. Vi skal finde os selv, finde vor egen identitet. Vi skal finde ud af alt det vi er gode til. Vi skal tænke og handle positivt osv. alt hvad vi skal finde ud af om os selv.


Samtidig læser vi om noget helt andet i Bibelen. Hvad er meningen? Hvem lever vi for og I?Paulus siger sådan her.

...at Kristus nu som altid med al frimodighed må blive forherliget i mit legeme, enten det bliver gennem liv eller død. Thi for mig er det at leve Kristus og det at dø en vinding.” Fil. 1,20b-21. Hvad skal vi så med os selv? Skal vi forherlige menneskerne frem for Jesus Kristus? Er det det Bibelen lærer os? Var det sådan de første apostle levede og underviser os om?


Siger vi ikke at vi er døde med Jesus Kristus eller er det kun en floskel en teori? ”Thi ved loven er jeg død for loven, for at jeg kan leve for Gud. Med Kristus er jeg korsfæstet, og det er ikke længere mig, der lever, men Kristus lever i mig; og det liv jeg nu lever i kødet, det lever jeg i troen på Guds Søn, som elskede mig og gav sig selv hen for mig.” Gal. 2,19-20.


Vi har måske et ønske om.

Han bør vokse, men jeg blive mindre” Joh. 3,30. Vi bliver ikke mindre af at arbejde med os selv og finde alt det af døde gerninger som vi kan og mener at indeholde.


Vi siger gang på gang vi er døde og korsfæstede med Kristus på korset og i dåben begravede vi det gamle liv, gamle Adam lever ikke mere. Er det sådan vore liv er? Hvorfor skal vi så finde ud af alt det vi selv kan og indeholder? Det er gamle Adams liv, vi kommer til at leve i om vi følger menneskernes vejledninger, vi bliver på den måde ikke slaver af Sandheden Jesus Kristus, men slaver af os selv og andre menneskes meninger og vejledninger vi dør åndelig talt om vi ikke bliver på korset med Kristus i tro på det kors Jesus steg op på.


Jesus siger noget her som er livsvigtig for os.

Hvis nogen vil gå i mit spor, skal han fornægte sig selv og tage sit kors op og følge mig! Thi den, som vil frelse sit liv, skal miste det, men den, som mister sit liv for min skyld, skal bjærge det.” Matt. 16,24-25 fornægte sig selv? Og hvis nogen vil? Fornægter vi os selv ved at finde ud af det vi evt. kan og er og mener at eje? Alt det vi selv indeholder?


Vi har hørt om at søge Guds rige og Hans retfærdighed først.

Skal vi ende i vor egen selvretfærdighed ved at finde ud af alt det jeg startede med at nævne? Hvor er Guds retfærdighed henne i vore egne døde liv?


Paulus bad for de første kristne sådan her.

Derfor har vi, fra den dag vi hørte det, heller ikke holdt op med at bede for jer og ønske, at i må blive fyldte af indsigt i Guds vilje med al visdom og åndelig forståelse, så I kan vandre Herren værdigt, i alle måder ham til behag, idet I bærer frugt og vokser i al god gerning ved erkendelsen af Gud.” Kol. 1,9-10.


Spørgsmålet til os er.

Lever vi vort eget liv eller i Jesu Kristi liv og lære?


Lad Guds Ord Bibelen være din lygte for din fod så du ikke falder og farer vild. Det sker først når du vender om fra dig selv og dit eget og følger Guds Ords vejledninger frem for menneskers. Vær du ordets gøre og ikke kun dets høre.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358102

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79500412940979sekunder