JESUSLIVET - SINDET UNDER BLODET..

Sindet under blodet


    År 1976.


    www.Bibelen.dkVælt dine gerninger på Herren, så skal dine tanker blive befæstede. Ordsp. 16:3 (eng. overs.). Lad jer forvandle gennem en fornyelse af jeres sind. Rom. 12:2.


Sindet er blevet sammenlignet med det sted, hvor vi underholder vore gæster. Alle gæster, som ønsker indgang i det menneskelige, kommer ind gennem sin det, derpå går de videre ind i ånden for til sidst at tage det hele menneske i besiddelse. Derfor. Bliver man altså hvad man spiser. Og Man bliver en del af det man ser og gemmer som hukommelsen gemmer som et minde i sindet.

Tanker er modige og påtrængende, stærke og vedholdende. Som bevæbnede soldater trænger de sig ind i sindet. De kommer lokkende. De kommer snigende. De kommer truende. De kommer på utallige måder; nogle enkeltvis, andre i flokke. Nogle venter ved sindets dør, hvor de skubber og maser på for at komme ind, selvom rummet er fuldt. De larmer og plaprer, så nerverne anspændes, og hjertet bliver nedslået. Frygt trænger ind i sindet og tager os til fange.


En tanke banker på sindets dør. Den bliver betragtet en stund, men snart tager den hele vort menneske i besiddelse og leder til synd og skam. Ængstelse og nervøsitet trænger ind og forjager hvilen, og holder os søvnløse natten igennem uden nogen særlig grund.


Tvivl, der er lige så dødelig som selve fortabelsen, bliver lukket ind og spurgt til råds; den slukker alt lys og fylder rummet med mørke. Plager af enhver art, uhyggelige af udseende, store og uovervindelige, bemægtiger sig sindet og bliver der hele dagen, og næste morgen vender de tilbage, så snart vi åbner vore øjne.


Bekymringer, store og tunge som et bjerg, kommer ind og læsser af i rummet.


Selv det gamle, som er under Guds dom, er uvilligt til at dø, vil gerne stå vagt hele tiden. Det har et sværd parat til at forsvare sig med, og medlidende tjenere står til rådighed med forbindinger og styrkende medicin i tilfælde af, at det skulle blive ramt, såret eller væltet omkuld. Det ønsker den bedste plads og den største opmærksomhed, skønt det er den mest skadelige gæst, der kan tænkes. Selvet (Gamle Adams liv, jeg) er blevet sat fra styret af Gud og er under Hans evige forbandelse; alligevel vil det ligge på lur hele tiden.

Venner og fjender, ægtefælle og børn, morgendagen, hus og ejendom, forestående arbejde, det, som var, som er, og som kommer, dette og hint, virkeligt og forestillet, dæmoniske indtryk og forslag, tanker om venner og fjender i anmarch, kommende til dig i drømme og i vågen tilstand, kommende som hastige budbringere. Alle disse ting af forskellige former, størrelser og lyde vil, hvis de får lov til det at, plage, besætte og beherske sindet og kræve al den opmærksomhed, de kan få.


Tusinder ligger i deres grave eller befinder sig på institutioner, andre tusinder lider fysisk og er syge, fordi sindet på denne måde er besat. Og mange oprigtige sjæle længes efter udfrielse.


Hvordan kan de blive udfriet?

Disse gæster kan ikke fordrives på almindelig menneskelig vis. Det er de for mange, for stærke og for smarte til. De har ingen skam eller følelser. Jag dem bort, og de er straks tilbage. Kast dem ud, og de kommer ind igen med det samme. Lås døren, og hver af dem har sin egen nøgle.


Men tak og lov, der er et middel til udfrielse fra disse plagende tanker, ånder og ting. Og dette middel er det dyrebare blod fra det slagtede Guds Lam.


Jeg har selv lidt under disse plager, indtil jeg lærte at bruge dette middel. Tanker om mine tidligere, nuværende og fremtidige besværligheder var parate til at plage mig, så snart jeg vågnede om morgenen. De var stået tidligt op og kom marcherende ind. Jeg var hjælpeløs; jeg vidste ikke, hvad jeg skulle stille op med dem.


Da viste Herren mig den dør i Ægypten, som havde blodet strøget på overliggeren og dørstolperne (2. Mos. 12:21-24), døren gennem hvilken ingen ond og ødelæggende ånd kunne komme. Jeg skulle blot være villig til hjælpeløst at overgive mit sind til Herren, og derpå i tro gøre krav på Kristi blod og se det strøget på sindets dør, ligesom det var strøget på døren i Ægypten. Det var en ny og velsignet tanke for mig, og jeg fulgte den.


Gæsterne kom igen, og jeg sagde: Blodet er over døren. Verden er død for mig, og jeg er død fra verden. I kan ikke gå ind under blodet. Gæsterne trak sig tilbage. De kom dog igen og Igen, men jeg viste dem blot blodet over døren. Jeg tænkte på blodet, så snart de kom. De mistede hurtigt deres magt og holdt op med at besøge mig. Mine lidelser holdt op. Mit sind fik hvile, da jeg overgav alt til Gud og tænkte på blodet.


Det er dit.

Det lydefri Guds Lam har udgydt sit blod også for dig for at rense dig og beskytte dig, udfri dig og bevare dig, ikke blot fra synd og sygdom, men også fra plager og forstyrrelser i sindet.


Blodet er din eneste sikkerhed. Ingen ødelægger kunne den nat i Ægypten gå Ind og dræbe og bringe bekymring, kval og frygt i de huse, hvor blodet var strøget på dørstolperne. Og kære plagede sjæl, Guds Lams dyrebare blod er langt mere virksomt og kraftigt end blodet af dette lille lam.


Se i tro Jesu Kristi blod strøget over dit sind, døren til det hele menneske (ånd, sjæl og legeme). Og når disse gæster kommer og banker på for at få opmærksomhed, løft da dine hænder, du hjælpeløse sjæl, og vis dem blodet over døren. Sæt I tro, død mellem dem og dig. Anerkend din død i og med dette blod, og tag din plads, afgjort og for evigt, under blodets beskyttelse.


Sig til tanker og alle generende gæster, som vil forstyrre sindets fred og drage din opmærksomhed bort fra Gud: Jeg er død fra dig, og du er død for mig.


Sig det i tro. Gentag det igen og igen. Bliv ved med at sige det. Tro at blodet er strøget på døren til dit sind, og at det beskytter dig, som Gud har lovet.


Med din egen mund bekender du til din frelse. At vær frigjort er en del af din frelse.


Bekend i tro, og det vil ske.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358714

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52443408966064sekunder