JESUSLIVET - SLAVE AF DET GDOE..

SLAVE AF DET GODE


År 2007


www.Bibelen.dk


Jesus blev knust til døde, for din og min synd. Fordi vi ustandselig gjorde hvad der er ondt i Guds øjne, blev Jesus, vor Konge, en forbandelse. For vores skyld, måtte Jesus gå et helt liv, som Menneske Søn, og dagligt lide ondt.


Jesus skaffede os soning og alle slags synders tilgivelse. Han blev såret for vore overtrædelser, knust for vor brødes skyld, os til fred kom Al straf over Guds egen Søn.

Dette er ikke blot min egen forståelse eller teoretisk set. DET ER SÅLEDES. Vi kender udmærket joh.3:16. Fordi Gud elskede os så højt at Gud sendte Jesus Kristus, Guds Søn til os. Fordi, om vi da tror og bliver i troen, kke skal fortabes. Men have evigt liv. Det evige liv ligge gemt til os i Jesus Kristus.

Ikke i hvad vi nu sådan ved og har hørt om ved møder og læst os til. Jeg skal sige dig. En teoretisk, belæst kristen af navn, men ikke af gavn. Kommer ikke til Himmelen. Selvfølgelig er det godt. Vi læser Bibelen og kommer til møder for at opbygges og opbygge andre. JA. Men. Om alt bliver i vore tanker, som tankebygninger, er vi alligevel lige vidt, når vores afslutning på jorde livet kommer. Tænk lige på, vore tildelte hjerner vil også gå til grunde, for nogens vedkommende før end andre. Du aner ikke om du bliver ramt af en hjerneskade eller ender dine jordiske dage som cenil/dement. Hvad har vi så i grunden at fremvise? Alt hvad vi indeholder i vore kroppe tilhører det vi har læst og hørt om, fornedrelses legemet. Det nytter os ikke, at vi stikker blår/løgn i øjnene på os selv og andre, ved ustandselig at slynge om os med ord fra Bibelen. Om Ordet ikke bliver kød og tager bolig i os, så er vi stadig lige fortabte og Gud løse.

Vi ved udmærket. Gud løses vej brydes af. Hver gren som ikke bærer frugt, vil blive savet af og kastet i ilden. Er det bare sådan den daværende tale måde, når det står. Enhver se til hvordan den vandrer, lever, gør, og er. Enhver er sin egen herre, bestemmer jo selv. Vi kan ikke give Gud skylden for noget som helst, af det vi har gjort og gør, vi vidste jo nok en hel del om hvad vi urde gøre og burde gøre. Og vi kommer ikke til Himmelen på vores ord forråd. Vi må se os selv i øjne og bøje os i støvet og anråbe Gud Herren om nåde og barmhjertighed.


Ønske nogen af os mon. At stå foran Gud og sige. Vi troede da vi var kristne. Vi har da altid vidst at det var sådan og sådan. Vi har da også rakt vore hænder ud, og hjulpet så meget vi nu engang kunne. Har vi ikke vidnet for den. Har vi ikke sagt som Bibelen i den og den situation. Osv. Hvad vi end kan frem vise.


Hvad nu? Hvad med korset? Den sten Jesus Kristus som mange støder sin fod på? Vi er vel ikke blevet fjender af korset og dets dårskab?


Uden troens handlinger er det umuligt at have Guds velbehag. Lever vi alle af Guds nåde og i fast overbevisning om at Guds løfter og Ord står ved magt?

Hvornår har Du sidst bøjet knæ for Jesus, og åbnet dit hjerte/sind for Guds Ånd. Guds Ånd som sønderdeler marv og ben?


Ja. Papiret er taknemlig. Men hvordan står det til i vore liv?

Jesus er vor fred. Fredsfyrsten er Han. Men kun om vi stadig er i Ham og lever i Hans levende og blivende Ord.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358401

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37917900085449sekunder