JESUSLIVET - SLM.103.17
   

Jan Lund Nissen 2011.Herrens troskab varer fra evighed til evighed mod dem, der frygter ham. Sl 103,17David siger i en anden salme. At det er velsignet at grunde på Herrens lov dag og nat.Og i Slm. 1. beder David Gud om at ransage sig.Vi ønsker Guds velsignelse og beskyttelse i troen, så vi alle når til Himmelen.Nu møder vi noget der heder frygt. Lyder det underligt, når Gud er kærligheden over alt og alle? Der står den fuldkommende kærlighed driver al frygt ud. Og så siger denne salme, noget om at frygte Ham.Den der har rent mel i posen, har ren samvittighed kan frit se alle i øjnene.. Den der huser på noget som er løgn skueler og kan ikke frit se alle i øjnene. Sådan er det også over for Gud.
Om vi ikke lever i Jesu Lys har vi ikke fællesskab med hverken Gud eller hverandre. Og vi skueler. Det er frygt for at blive afsløret, men det er ikke den frygt der her er tale om.
Det er en æres frygt. Fordi. Gud er Hellig og retfærdig bliver vi meget små og ydmyge når vi træder frem for Ham. Mange kender ikke knæfald for Kongen som Gud i Jesus er.Om du ikke kender Guds vrede over uretfærdigheds mennesket så læs lige i Romer-brevet om det uværdige sind (kap3.). Ja, læs Slm. Og du ser hvordan Gud bøjede David.
Hellig Guds frygt. Guds frygt har de ikke for øje, siger David også et sted. Gud bliver ned gjort af mange. De hører nok, læser nok, lirer en bønneremse af men de kender intet til. Æres frygt og respekt for Guds Ord.Gud kræver Hellig Gudsfrygt. Du ser hvordan Moses måtte tage sine sko af ved tornebusken. Stedet var Helligt.
Mange gange bliver der leet lidt af de der knæler foran Gud, når de beder, nogen synes det er så gammeldags at knæle. Men, de aner ikke hvad knæfald er. Det handler om at man bøjer sig dybt i støvet for Gud. Man har æres-frygt og stor respekt for at træde ind for Gud i det aller Helligste.
Herrens troskab varer fra evighed til evighed mod dem, der frygter ham. Sl 103,17


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358364

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53026103973389sekunder