JESUSLIVET - SYN OM EUROPA.Syn om Europa.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk
SYN OG PROFETI OM MENIGHEDENS TILSTAND I DANMARK, SKANDINAVIEN OG EUROPA.


Juni 2007 v Brian Søndergård Nielsen.


Uddrag fra Menighedsbladet, indlæg af Brian S. Nielsen.

Vi var til bøn på ØMC en torsdag aften, hvor vi bad for vor nation, menneskers frelse, om vækkelse og at Gud vil udgyde af sin Ånd over os. Der var en stærk atmosfære af Helligåndens nærværelse i lokalet. Man kunne mærke at bønnens og nådens Ånd var til stede og vi var stærke i bønnen.. Der var også en profetisk salvelse på mødet:


Jeg fik et syn, hvor jeg ser en mand stå foran mig. Han er bundet på hænder og fødder. Jeg tænker hvad er det her og hvad går det ud på. Jeg spørger Herren hvad det betyder og Han siger til mig: "det er menigheden i Danmark, det er menighedens tilstand i hele

Skandinavien, ja, hele Europa. Den er bundet. Men jeg vil besøge landene. Vækkelsen vil komme. Jeg har ikke glemt Europa, men disse bånd bliver kun løst ved en kraftig manifestation af Helligåndens kraft. Ikke ved magt, ikke ved styrke, men kun ved Min Ånd, siger Herren. Mennesker gør mange tiltag i kirken for at få fremgang i menigheden, og der bliver gjort meget i Mit navn, men meget er gjort i egen kraft og formåen. Jeg er i fuld gang med at forberede min Brud på jorden, og den vestlige menighed er inkluderet, men I må ikke blive ængstelige, når I ser der sker en udskillelse og frafald i menigheden. Jeg vil se hvad der er sandt og hvem der vil følge mig.


Der vil blive angreb og prøvelser for Mit folk, men jeg vil opmuntre jer til at holde fast i Mig og Mit ord. Stå faste i troen og I vil sejre over omstændigheder. Stå sammen med de mennesker der vil Mig, dem som vil følge lyset, de mennesker som også vil være bærere af lyset.


Jeg vil løse Min menighed fra det der binder den i Danmark – Skandinavien – hele Europa. Det kommer ikke til at ske ved menneskestyrke, men ved Min Ånd, siger Herren.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358725

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44054508209229sekunder