JESUSLIVET - SYNDENS LØN ER DØDEN..

Syndens løn er døden


www.Bibelen.dk


Romer. 6.23.


År 2010


For syndens løn er død, men den gratis gave fra Gud er evig liv i Kristus Jesus, vor Herre.


Så du det? Tror du på det? Så er det sådan for dig.


Men, kun om du ved tro er i Jesus Kristus ,ellers er du lige vidt som inden du begyndte at læse det her. Romer. 5.8. Men Gud, viser sin kærlighed til os i, at mens vi stadig var syndere,døde Kristus for os. Nogen siger vi som kristne, stadigvæk er syndere. Det er ikke helt sandt. Ja, vi synder alle mere eller mindre hver dag pga. vor uvidenhed. Men i kraft af Jesu Kristi forsonings offer har Gud stiftet fred med sig selv så vi er retfærdiggjorte af Hans nåde ufortjent. Det er Gud der giver os åbenbaringens lys over dette ved selv at overbise os om dette ved Hans Hel lige Ånd som bor i enhver der er født af Ham på ny. Ingen kan selv tage gaven fra Gud og sige. Så, nu er den min. Den gives af Gud uden vor indblanding.


Romer 3.23. For alle har vi syndet og er faldet bort fra herligheden fra Gud. Om vi ikke synder i vore handlinger så gør vi det i vore tanker. Men når vi falder må vi altid komme og sige det til Gud igennem Jesus, så tilgiver Han os og da renser hans blod os fra al vor uretfærdighed og fra fald. Romer. 3. 1-31Så hvilke fordele har Jøde? Eller hvad er værdien af omskæring? Meget på alle måder. Deres Troløshed ophæve den trofasthed. På ingen måde! Lad Gud være sandt selvom hver var en løgner, som der står skrevet: "Det kan du være berettiget i dine ord, og fremherskende, når du bliver bedømt." Men hvis vores uretfærdighed tjener til at vise Guds retfærdighed, hvad skal vi sige ? At Gud er uretfærdig at påføre vrede på os? (Jeg taler i en menneskelig måde.) .


Hvilke fordele synes du, du har i forhold til andre, det gælder både i forhold til kristne og ikke kristne?


Er vi ikke slemme hurtig at dømme vor næste. Sige eller tænke. Det der kan man da ikke som kristen og hvis de ikke holder op med det og det går de fortabte. Har vi nogen fordele at rose os af?


Vi har kun en ting vi kan rose os af. Det er Jesus og Hans Evangelium til vor frelse og intet andet.

I samme Ånd


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362762

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80752778053284sekunder