JESUSLIVET - SYV BEER.

Syv Beer


www.Bibbelen.dk


1.Peter kap.5 vers 8: “Vær ædru og våg, for jeres modstander Djævelen, går omkring som en brølende løve og søger, hvem han kan opsluge.”

Det er Peter, som advarer os mod Djævelens angreb. Djævelen har kun et mål, og det er at få fårene skilt fra hyrden, og da han er en tusindkunstner, bruger han alle mulige og umulige metoder.Vi ved, at Jesus er kommet for at opsøge og frelse det fortabte, men ofte glemmer vi, at hans modstander også er opsøgende. Peter siger, at han vil søge at opsluge, det betyder, at vort jeg kan forsvinde ind i Djævelens tankeverden. Der er al mulig grund til at læse videre i vers 9: “Stå ham imod, faste i troen!”


Her kommer 7 B-ord, som er anvendelige våben i den åndelige

overlevelseskrig, vi står midt i.1.Bekendelse.

Det er vigtigt med bekendelsen. Én har engang sagt det sådan: “Den moderne måde, hvorpå man korsfæster Kristus, er, at man tier ham ihjel.” Vi må holde fast i bekendelsen. Både den personlige og den mere officielle “trosbekendelse”


Læg mærke til. TROSBEKENDELSE. Du kommer ikke til at eje en levende Guds tro ved kun at lære nogle Bibelvers udenad og så bekende dem som din tro. Troen er kun en. Jesus ved Hans Hel Lige Ånd inde i dig. Uden Hans Ånd vil du være en død religiøs person, som ligner de skriftkloge og farisæerne vi læser om i Bibelen.


2.Badet.

Dåben. Ved, såvel dåben, som markerer vort begravelse og opstandelse med Kristus (se evt. dåbsundervisning). Og ved dåben med og i HelligÅnden. Ved vandbadet ved Ordet. Vi bader hele tiden i Guds ord. Vi renses ved at tillade Guds Ord gøre Hans levende virkning i os. Du kan ikke rense dig selv, ved kun at studere Guds Ord og give det medhold i det det siger. Mange siger. Vi giver Guds Ord helt ret, men livet er jo som det er, vi må bare leve så godt som muligt og håbe på det bedste. Det er ikke at leve Kristus noget sådant. Det er et uretfærdigt liv ikke at tillade Jesus ved sin HelligeÅnd at leve i vort sted.3.Brødrene

Det er meget vigtigt at være med i et kristent fællesskab, for det kan styrke og opmuntre til at stride troens gode strid. I øvrigt er Kristus menighedens hoved. Så vi må finde et kristent netværk. (Se evt. Undervisningen om menigheden). En levende Åndsfyldt menighed og ikke en død religiøs forsamling, som ikke bygger på apostlenes Sandheder og lære.4.Bønnen er livsvigtig.

Med bønnen når vi helt ind til Guds hjerte. Han har jo selv sagt: “Kalder i på mig, vil jeg svare jer; beder I til mig, vil jeg høre jer”. Jer. 29,12. Samtidig er bønnen en spærreild mod Djævelens angreb.5.Bibelen er vores madpakke.

Vi må som i den virkelige verden spise for ikke at sulte. Guds ord er himmelbrød for vor Sjæl. Jesus siger: “Mennesket lever ikke af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund” Vær opmærksom på. Gud taler også gennem mennesker, ting, ja alt du møder i livet, men stemmer det du hører, læser og ser ikke i overens med Guds ord Bibelen så tag ikke imod det. Lad dig ikke bedrage af halve sandheder og indpakkede løgne.6.Bordet.

Et godt våben mod forkerte tankebygninger er en tur til nadverbordet. Her kommer man Jesus nær, han har netop påbudt at indtage hans blod og legeme for at mindes hans død.7.Blodet.

Sidst, men ikke mindst, er Jesu blod et kraftigt våben mod Sataniske kræfter. Vi har lov til at nedbede Jesu blods beskyttelse over os selv og vore kære.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362812

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50086188316345sekunder