JESUSLIVET - TAG DIT EGET KORS OP.


Tag dit eget kort op.


Ethvert kors i dit liv


www.Bibelen.dk


Matt. 16,24: ”Da sagde Jesus til sine disciple: ’Hvis nogen vil gå i mit spor, skal han fornægte sig selv og tage sit kors op og følge mig!’ ”

Tage korset op.

Det skal absolut ikke forstås som noget livsfornægtende og negativt, men opfattes som et af Jesu mange gode råd til os. Jesus ønsker jo netop, at vi gennem vores liv skal velsignes og nå det overordnede mål: Himlen. Vi behøver at gå i Jesu fodspor, og er der et og andet, som vil forhindre os i det, må vi være ivrige efter at få det ryddet af vejen, for fællesskabet med Ham kommer altid i første række. Det er også det Jesus hentyder til, når han siger: ”Søg først Guds rige, og Hans retfærdighed, så skal I få alt det andet i tilgift.” Det er Guds retfærdigheds liv i Jesus Kristus ved korsets kraft vi skal søge, vi har intet uden Jesu kors liv.


Vi kommer alle sammen ud for noget i livet, som vi ikke bryder os om. Man kunne i sine mismodige og opgivende øjeblikke, ønske, at noget var anderledes, men Gud vil altid det bedste for os, og det må være fællesnævneren for alt. Først og fremmest har han frelsestanker med os, og det er det allervigtigste, så må vi tage de kors op undervejs, som støder til og så samtidig rette hele vor opmærksomhed mod ham, der bar det allerstørste kors, nemlig det, der bogstaveligt og i overført betydning blev rejst på Golgata. Og så må vi aldrig glemme, at det endte med en opstandelse.”Ethvert kors i dit liv, vil Gud forvandle til en herlig opstandelse.”

Der findes en åndelig universal lov, som bekræfter det – Guds egen lov om velsignelse, har mange gange som forudsætning, et kors, der blev taget op.


Husk.

Det er dit eget kors du skal tage op. Ikke andres og de ”kors” de evt. forsøger at lægge på dig.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362964

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76248908042908sekunder