JESUSLIVET - TAG IKKE DENNE VERDEN IND.Tag ikke denne verden ind.


År  2010


www.Bibelen.dk
Mange kristne bliver helt slået ud, når de pludselig erfarer livets virkelighed. Når de bliver hånet, råbt ad, skældt ud og får en hel masse ukvemsord slynget i hovedet så piber de. Og mener de er helt forkerte på den og nærmest slet ikke frelst. Det samme kan ske om man får en på hovedet fordi, man giver dem Jesu Evangelie.


Her er det noget som er gået helt galt for mange kristne. De glemmer at den Ånd som bor i os er en anden end den ånd vi før hen havde da vi var ligesom verdens børn, uden Gud og Jesus. Vi fik HelligÅnden som pant på vort evige liv. OG Ånd og kød bekriger altid hinanden. Du kan jo lige prøve at se på dig selv, hvor mange gange har du ikke selv diskutere med Gud når du blev ramt af et eller andet. Du har med garanti også prøvet at fare i hovedet på en bror eller en søster som ramte plet i dit liv. Sådan vil vi opleve verdens ånden gå til angreb på os som tror på Jesus. Efes.6 om den rustning vi skal iklædes må være noget vi virkelig er ellers vil vi få nederlag og selvbebrejdelser og men alt er forkert ved os. Blot fordi de spotter og håner os for Jesu Kristi navns Evangeliets skyld.


Se her hvad Jesus sagde til Hans første disciple. Den sidste aften, Jesus var sammen med disciplene før sin lidelse og død, prøvede han på at gøre dem det forståeligt, hvilket uoverstigeligt skæl, der var mellem ham og denne verden, og mellem dem og verden (Joh.17: 14-21). Jesus havde sagt om Ånden: »Verden kan ikke modtage Ham, fordi den ikke ser ham og ikke kender ham.« - »Fordi I ikke er af verden, derfor hader verden jer.«


Så du det? Verden hader dig som er af Jesu Ånd. Derfor bliver du udsat for mange forskellige slags tæv. I sær forsøger fjenden, gennem andre, at udøve phygisk totur. Kan han få dig til at tænke, som gjorde før er han vældig tilfreds. Kan han dykke dig i mismod er han jublende glad. Kan han lige bruge dine erfaringer til at lukke munden på dig så har han opnået hvad hans formål var.


I sær en Satan lykkelig om han kan anklage dig for at det du gør er helt hen i skoven, og du nok burde gøre det på en anden måde, eller du skal lægge en anden taktik osv. Hvad han ellers kan få dig til at arbejde med uden det giver en eneste Åndelig frugt i dit liv.Joh.17: 14-21). Verden kan ikke modtage Ham (Gud i Jesus), fordi den ikke ser ham (Jesus) og ikke kender ham (Gud).« - »Fordi I ikke er af verden, derfor hader verden jer.«


Du har en ting du skal gøre. Du skal altid være bedende i dit indre og på den måde være i konstant forbindelse med Gud i Jesus. Det er helt vidunderligt med forbindelsen mellem vore bønner og Kristi herliggørelse af Faderen i Himmelen. Når der er megen bøn på jorden, bliver Faderen meget herliggjort. Lidt bøn betyder lidt herliggørelse. Vore bønner er nødvendige til Faderens herliggørelse! Han længes efter at opflamme os til tillidsfuld tro og at fri vore bønner for enhver skygge af tvivl og lære os at betragte forbøn som den sikreste og mest velsignede vej til at herliggøre Guds navn og til at bringe velsignelse til vore egne sjæle og til den døende verden om os.


Du skal bede i tillid til Jesus at Han vil lukke munden på dine fjender, som også er Hans fjender. Verden hader dig men Gud og Jesus elsker dig.


Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366609

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3582489490509sekunder