JESUSLIVET - TAG IKKE HÆVNTag ikke hævn.


www.Bibelen.dkApostlen Peter blev korsfæstet med hovedet nedad omkring år 64 e. Kr.
Han var, som de andre kristne, hadet af den verdslige magt!


Du kan lære noget af Peter i din omgang med andre."Gengæld ikke ondt med ondt eller skældsord med skældsord, men tværtimod med velsignelse, for I er kaldet til at arve velsignelse. Den, som vil elske livet og se lykkelige dage, han skal vogte sin tunge for ondskab og sine læber for at tale svig; han skal holde sig fra det onde og gøre det gode, søge freden og stræbe efter den." (1. Peter 3,9-11).


Du kan kun have samme sindelag, om du er sammen med Jesus i din ånd, så Hans sindelag lever i stedet for dit eget sind.


Derfor. Bliv i Ham, så bliver Han også i dig.


Det er med din munds ord, du bekender hvad du tror på. Det er fra dit hjertes/sinds tanker alle dine handlinger, ord og liv udgår.


Du kan ikke være andet end det du er. Derfor er det nødvendigt du lader dig forvandle gennem en fornyelse af dit sind.


Vær på vagt opmærksom på.

Hvad siger du i grunden, du er med din mund med til enten at nedbryde andre mennesker eller opbygge dem.


Lad Gud ved HelligÅnden forvandle dit sind. Bøj dig for Ordets autoritet, du skal også en dag komme til at bøje dine knæ for Jesus. Hvorfor så ikke gør det nu, mens du er på jorden?


Hvorfor ikke være lydig og adlyde Guds kald til dig i dag, så du bærer Åndens frugt som Gud forud bestemte du skulle gøre?


Det er bedre du tier stille og lægger sagen frem for Gud, end lade din mund løbe med tomme ord som ofte er uden frugt for Gud.


Det kunne nemt være sådan at. Det netop er dig Gud ved HelligÅnden taler til gennem andre, men du hører det ikke fordi. Du straks afbryder og begynder at snakke løs."Gengæld ikke ondt med ondt eller skældsord med skældsord, men tværtimod med velsignelse, for I er kaldet til at arve velsignelse. Den, som vil elske livet og se lykkelige dage, han skal vogte sin tunge for ondskab og sine læber for at tale svig; han skal holde sig fra det onde og gøre det gode, søge freden og stræbe efter den." (1. Peter 3,9-11).

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366402

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40864896774292sekunder