JESUSLIVET - TAG JER AF HINANDEN.Tag jer af hinanden.


 År   2010


www.Bibelen.dk


Tag derfor imod hinanden, ligesom Kristus har taget imod jer til Guds ære. (Rom 15,7)


Ja, vi ønsker og håber at Jesus tager imod os som vi er uden bagtanke andet end evigt liv og frelse. Og det tror vi på. Men, ak hvordan udfører vi selv vore såkaldte kærligheds gerninger?


Ofte møde vi mennesker som siger de elsker alle men, man ser aldrig deres kærlighedsgerninger omsat i handlinger, uden de først skal gøre opmærksom på at de elsker alle med en masse fine ord. Kærlighed uden gerninger er død religions kærlighed til religionen og ikke til Jesus Kristus. Og når man så bliver inviteret på et besøg så handler hele besøget faktisk kun om at få fortalt hvor meget de gør for Gud og hvor hårdt og opslidende det at elske andre. Eller også skal de have fortalt om alt det de har oplevet af ferie og alt det nye de har købt sig. Og så sider de der ikke har så meget at gøre med og tænker. Nå hvad fik jeg dog ud af skulle høre på alt det.


Mange kristne aner intet om kærlighedens frugt som er Jesus i dem, eller ud gennem dem. De har ikke set det allerførste bud. Du skal elske Herren din Gud af hele din styrke.... Om folk elskede Gud først frem for alt deres eget så ville det slet ikke være noget problem med at tage vel imod alle uanset om de nu lige komme i samme kirke eller ikke.


Tag derfor imod hinanden, ligesom Kristus har taget imod jer til Guds ære. (Rom 15,7)


Så du hvad der stod? Til Guds ære skal vi tage imod alle. Vi har bestemt ikke altid lige lyst til at være sammen med den og den. Men, går vi imod os selv erfarer vi ofte, ja men det var jo lige netop det Gud ønskede vi skulle. Netop at være sammen med en vi i grunden helst så hælen af. Tag derfor imod hinanden, ligesom Kristus har taget imod jer til Guds ære. (Rom 15,7)


Kærlighed er langt mere end ord. Men, ingen kan elske om de ikke er blevet for nyet i deres kærlighed til Gud i Jesus. Som det står i Åbenbaringsbogen. Jeg Jesus har det imod dig at du har svigtet i din din første kærlighed, gid du dog var enten varm eller kold men fordi du er lunken har Jeg i sinde at spytte dig ud af Min mund. Alvorlige oversete ord.


Mange kristne gør såkaldte gode gerninger som i grunden hænger dem langt ud af halsen. De mener de skal jo gøre det ellers Gud dem jo til fortabelsen, og det hele bliver kun en kedelig pligt som følge af religiøsitet som udspringer af utroskab mod Gud og Jesus. De mener de frelses af deres gerninger og vil så gerne have noget at se tilbage på, om de bliver gamle. De vil helst have det sådan at de så kan sidde og fortælle om hvor hårdt et slid det var at gøre guds Gerninger, det på trods af vi skal vandre i forudtilrettelagte gerninger. De ønsker i grunden slet ikke at sætte sit eget liv for Gud og sin næste de vil hellere samle ære af mennesker og deres medlidenhed end Guds ære.


Jesus kommer altså meget snart og Han har selv sin løn med sig. Tag derfor imod hinanden, ligesom Kristus har taget imod jer til Guds ære. (Rom 15,7)Hvad er dit grundlag for din kærlighedsgerning i dag?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366404

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5925600528717sekunder