JESUSLIVET - TAG NU JESUS VED HÅNDEN

Jeg kan ikke forandre din livssituation.


Men, Om du tager Jesus med ved hånden, går Han med ved Ånden. Om du tillader Ham at lede dig gennem de dybe vande vil Han sørge for dig, som da Israel gik over havet, at vandene bliver stående så du kommer helt tørskoet over.


Tag Jesus i hånden, lad ham lede dig gennem alle dine dage, uanset om de er grå eller lyse vil Jesus være dit lys. Vær du en velsignelse for Guds skabning, som er din næste. Se bort fra dig selv og betjen din næste på trods af dit liv ser svært ud.


Begynd du at takke for for Jesu kors og Hans offer for dig. Knæl du stille ned ved Hans kors, ikke de kors mennesker og livet kan lægge på dig. Gud har givet dig sit nådes – kors, ved Jesu fødder er der godt og trygt at være.


Tak du Gud for den mulighed Han har givet dig for at se Ham gennem alt du møder i dag.


Når livet gør ondt vil Han selv tørre alle dine tårer bort.
Lad Jesus være dit eneste håb i troen på Ham, han er det hele værd. Og du har det bedste i vente. Vend dig nu bort fra håbløse livssituation og gå i tillid til Jesus.


Lad Jesus opfylde Guds frelsesplan for dig nu.

Det er ikke din egen frelsesplan som hjælper dig. Du kan måske synes. Ja, men jeg skal da have noget sikkerhed, jeg skal have lagt en plan, dine egne planer falder sammenmed et brag og du vil sidde med en enorm ensomheds-følelse. Jeg ønsker ikke dine planer, kun Guds planer udfører Jesus og du kommer ikke ind i Guds plan med dit liv før du holder op med dine egne planer. Du beder om Guds vilje må ske, hvorfor så dine egne?


Jesus vil bryde igennem den mur af umuligheder du står overfor.

Se ikke på dig selv, se i tro på Jesus. Han vil, vil du? Du som intet er og var gør Han til sin dyr-købte ejendom om du selv vil og gør det Bibelen fortæller dig.


Gud vil frihed fra dig selv, frihed fra din egen umulighed. Han er fremtiden og Guds levende håb til dig, han har hørt dig råb.


Guds freds liv til dig.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358609

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45554399490356sekunder