JESUSLIVET - TEGNET..

Tegnet.


År 2010


Www.Biblen.dkEr du den der kræver tegn før du vil tro?


1. Kor. 1. 22-23.

v22. Jøder kræver tegn, og grækere søger visdom, v23. Men vi prædiker Kristus som korsfæstet, en forargelse for jøder og en dårskab for hedninger.


Mange kræver et eller flere tegn før de muligvis vil tro. Og selv om de fik både, så at sige, ild fra Himmelen og tegne og mirakler at se, vil de stadigvæk ikke tro. De fornægter korsets kraft til deres frelse, og de både håner og nægter at gå med de der går på korsvejen, som medkorsfæstede med Jesus. Det er ikke kun de ikke kristne der håner og spotter Guds Sande kors og dets bærer, det gør de religiøse såkaldte kristne også.


Vi læser i 1 kor. 2.2. At Paulus havde fået vejen lært, nemlig korsvejen, der hvor han havde korsfæstet hans eget kød med alle dets lidenskaber og begæringer. Kødet begærer jo altid mod Jes Ånd (HelligÅnden) og hverken kan eller vil underordne sig Guds vilje.


Mange, måske dig? Lever som i Romerbrevet. 7.19. Når Paulus siger. Det gode som jeg vil gør jeg ikke, det onde som jeg vil gør jeg. Og så kommer de ikke videre. Det er som om de står stille på vejen og kan nok erkende deres egen magtesløshed. Men de bliver ved det at, vi jo ikke kan gøre det gode, som vi jo alle mere eller mindre i grunden så gerne vil. Men, det er hverken Guds eller Jesu mening det skal være på den måde. Både gud og Jesus ønsker et aktivt folk som vandrer på korsvejen, som medkorsfæstede på korset med Jesus. Et i Hans død og lidelser, men også et i Hans opstandelses liv. Her er der rigtig mange der stadig ligger i deres religiøse grav med deres religiøse ligklæde viklet om sig.


Jesus råbte til Lazarus, at han skulle komme ud af sin grav. Det samme gør Jesus nu til dig, som stadig ligger i din grav, og ikke vandrer på korsets vej, sammen med Jesus vejledt der til af HelligÅnden. Jesu råber til dig. Kom ud af din grav og ind på Min korsvej.


Mange står jo og venter på tegnene og miraklerne for på den måde at blive overbevist om Gud og Jesus. Men der skal ikke gives jer andet tegn end Jonas tegn. Tre dage i fiskens bug. Jesus var tre dage i graven, og opstod så derefter. Hvor mange dage, år har du været i din grav og ligget og jamret dig over din egen magtesløshed?


Det er fuldstændigt rigtigt. Alle er vi totalt magtesløse i vort kød. Ingen kan gøre noget dødt levende. Vi er jo alle døde og begravede sammen med Jesus Kristus og da burde vi jo alle leve et andet liv end døde Adams liv, som alligevel ikke kan leves.


Vi skal ikke leve i vort kød og gamle Adams natur. Ingen kommer videre om de ikke vil tage korset op og være Jesu efterfølgere i Ånd og Sandhed. Dertil skal siges. Du kan ikke selv begynde på at ville vandre eller leve det korsliv.


En død kan ikke hverken gå eller høre og se, den døde er død uden liv og mulighed for at bevæge sig.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359335

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55058884620667sekunder