JESUSLIVET - TILGIV HINANDEN
  Tilgiv hinanden.

År 1975


     www.Bibelen.dk
Ihukommelse af tilgivet synd inficerer såret igen.Vi kan Tilgiver andre mennesker og så sætte deres synd i "højsædet ved at blive ved med at tænke på den. Hvis vi ikke er rede til at glemme synden, fremkalder vi den igen. Vi binder hinanden på hænder og føder ved ikke at glemme det vi siger vi har tilgivet.Det sker måske, at vi tilgiver andre på betingelse af, at de for fremtiden vil opføre sig ordentligt. Vor såkaldte tilgivelse bliver da en økse over deres hoveder. Har Gud stillet dig nogle forbedrings betingelser før du er tilgivet?Vi må tilgive, som Gud tilgiver. Med andre ord, vi må tilgive og glemme! Der er dem, som elsker at pleje de sår, som andre har tilføjet dem ved at gøre dem uret. De har ikke deres glæde i Jesus, men de føler stor glæde i at betragte sig selv som martyrer. Det eneste, de opnår, er et fornærmet sind. Synden fjernes kun ved at blive tilgivet og glemt.Vi må også lære at tilgive os selv. Alt for ofte plager vi os selv med selvfordømmelse og skyldfølelse, længe efter at vi har bekendt og sluppet den synd, som var den oprindelige årsag til vor vanskelighed. Ingen stærke følelser af skyld eller samvittighedsnag kan ændre det skete. Forkert opførsel rettes kun ved en oprigtig bekendelse og ved at vende sig bort fra det skete.Hvis vor overtrædelse har skadet andre, må vi naturligvis bede dem om tilgivelse og genoprette det ødelagte, om det er os muligt. Men når det er gjort, kan og skal vi ikke gøre mere.

Amen.Vi fortsætter lige med næste citat.En kvinde undskyldte sit iltre sind med at sige: Det varer kun et øjeblik, så er det ovre igen.Hertil blev der svaret: Det samme er tilfældet ved en dynamitsprængning, og dog kan den forvolde de forfærdeligste ødelæggelser.Hvis vort land atter skal komme på fode, må de kristne på knæ.

Og få Guds tilgivende sind i os. Blive sindsforvandlet af Gud ved Den HelligeÅnd. Vi bliver aldrig et´ i troen og Jesus om vi ikke vil lade Ham forvandle os indefra ved at Han helt lever i vort sted, også hvad angår at tilgive sin næste og sig selv. Det kan kun Jesus gøre.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358742

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40979218482971sekunder