JESUSLIVET - TILLAD DU GUDS ORD BO I DIT HJERTE.

Tillad Guds ord bo i dit hjerte


År 2011


www.Bibelen.dk
Tillad Jesu Kristi Ord bo i dig.

Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden... syng med tak i jeres hjerte til Gud. Kol. 3,16.


Det er noget du skal give plads til i dit hjerte/sind.

Det du spiser bliver en del af dig. Om du fylder alt muligt ind i din hjerne, ved at beskæftige dig med alt muligt andet end Guds levende ord vil du blive fyldt op i dit sind af det du ser og hører og da er det simpelthen ikke plads til Guds Ord.


Lad mig spørge dig.

Hvordan havde du tænkt dig at du skal grunde, meditere, eller kunne tænke på Guds Ord hele tiden om dit hjerte er fyldt af alt muligt andet?


Det er fra dit hjerte/sind dine ord og liv udspringer. Hvad dit hjerte er fyldt af løber din mund helt automatisk over med.


Gud har givet dig sit ord,så du kan ikke sige du ikke havde muligheden for at få Ordet ind i dit hjerte og blive sindsforvandlet, ved din tro på Jesu og Guds Ord.


Ordet

I begyndelsen var Ordet/Jesus, og Ordet/Jesus var hos Gud, og Ordet/Jesus var Gud. Han/Jesus var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved ham/Jesus, og uden ham/Jesus blev intet til af det, som er. I ham/Jesus var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. (eller som det det står i nogle oversættelser. Mørket fik ikke bugt/magt over det/Jesus).Joh. 1.1-5. (Læse selv i Bibelen hvad Ordet siger)


Johannes vidner om Ham.

Johannes vidner om ham/Jesus og råber: Det var om ham/Jesus, jeg sagde: Han/Jesus, som kommer efter mig, har været der forud for mig, for han/Jesus var til før mig. Af hans/Jesu fylde har vi alle modtaget, og det nåde over nåde. Joh 1.15-16.


Hvor er da Guds rige?

I enhver som tror på Jesus. Ligesom Moses ophøjede slangen i ørkenen, sådan skal Menneskesønnen/Jesus ophøjes, for at enhver, som tror, skal have evigt liv i ham/Jesus. For således elskede Gud verden/dig, at han gav sin enbårne søn/Jesus, for at enhver, som tror på ham/Jesus, ikke skal fortabes, men have evigt liv. Gud sendte ikke sin søn/Jesus til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham/Jesus. Den, der tror på ham/Jesus, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset/Jesus er kommet til verden, og menneskerne elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset/Jesus og kommer ikke til lyset/Jesus, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset/Jesus, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud. Joh.3.14-21.


Har du ikke noget at takke Gud for?

Du kan takke Gud din skaber og frelser for Hans levende blivende ord. Men du skal også selv blive ved med at være i Ordets Sandheds liv ellers vil du fare vild og lige pludselig opdage. Ja men jeg har jo ikke rigtig noget inde i mig andet end tomhed.


Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden... syng med tak i jeres hjerte til Gud. Kol. 3,16.


Du skal vælge.

Det er dig der skal give Guds Ord tilladelse til at bo hos dig. Så du det? Både i dig og hos dig. Jesus vil gerne bo ikke kun uden for dig, som en man tager frem i ny og næ. Han ønsker ved sin HelligeÅnd at bo i dig.


Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskerne elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud. Joh. 3.18-21.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362768

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36729288101196sekunder