JESUSLIVET - TO DRØMME-SYNTo drømmesyn


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Af missionær W.H. Roehr


Tysklands dom.

I 1985 i forsommeren da jeg var i Israel efter min missionsrejse til øst Afrika, mens jeg lå på en campingplads, havde jeg dette drømmesyn:

Jeg så flere lerkar. Disse lerkar havde dannet sig forskellige ansigter. Så kom der et sværd som huggede til disse lerkar. Så, så jeg et specielt lerkar og fra ydersiden kunne der ses en slange som strakte sig fra lerkarrets bund lige op til dets åbning.


Der var en røst som sagde til mig på tysk:«Dette er stolthedens og Ugudelighedens land.»


Så vågnede jeg op og gik ud af mit telt og spurte Herren om denne drøm havde en betydning, og at Han måtte vise mig hvad den betød. Noget senere fik jeg se at himmelen var fuld af faldskærmstropper. Jeg forsøgte at prøve det med Skriften for å komme frem til Guds sande og fulde fortolkning. Da fandt jeg at det står skrevet i Salme 2,8-9 at nationer skal brydes i stykker som «lerkar».


Forståelsen af begge åbenbaringer er: De lerkar som havde forskellige ansigter, betyder forskellige nationer og deres nationale karakter, som vil blive hugget i stykker af sværdet - sandhedens sværd – ORDET.


Det ene lerkar med slangen på ydersiden er Tyskland, og slangen betyder trolddomsmagter som har garnet rundt Tyskland.


Dette lerkar kan ikke formes eller tilhugges, men må knuses ved dom. Derfor så jeg hele himmelen fuld af faldskærms tropper. Det vil blive Gog som knuser Tysklands stolthed. Det er blevet set flere gange at det vil, ske efter en mild vinter i kirsebær blomstringstiden om foråret.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358147

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64127898216248sekunder