JESUSLIVET - TRØSTENS TALSMAND

  Trøstens talsmand


År 2011.

 

www.Bibelen.dkTalsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg (Kristus) har sagt til jer. Joh 14,26.


Talsmanden kaldes i ældre oversættelser også for trøstermanden, hvilket Jesus også er. Tænk på det når du har det svært. Gud er trøstermanden ved HelligÅnden lad dig trøste. Der står også at Helligånden er Faderens tolk. Gud taler på dit sprog ved Hellig-Ånden. Det er slet ikke så svært at forstå og tro på Evangeliet som mange tror det er. Hellinegåden er virkelig alt i alle der tror.


Hellig-Ånden er også vor pant på vort evige liv. Alt har vi i HelligÅnden. Det er Gud vor Far der har sendt os Hans Hel Lige Ånd. Den helt samme, lige, Ånd som var og er i Jesus, har Gud helt fra verdens blev til sendt til os. I første Mosebog står der. At Guds Ånd svævede over vandene.


Ingen kan sige at de ikke kan få HelligÅndens liv. Gud har sendt Hans Ånd. Men menneskerne nægter ofte stadig den dag i dag at tro på Guds Ord. Uden HelligÅndens liv har vi ikke noget Ånds liv i os. Da lever vi nok, er her men vi her bare uden vi har livet og lever. Vi trækker nok vejret men vi lever et dødt religiøst liv uden HelligÅndens liv i os, som er Jesus i os og vi i Ham. I Ham , i HelligÅnden,lever vi og bevæger vi os.


Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg (Kristus) har sagt til jer. Joh 14,26. Jesus gav selv sine første disciple Guds Ords løfte om Han ville sende HelligÅnden. Læg godt mærke til Jesus siger det er i Hans navn HelligÅnden blev sendt. HelligÅnden kom og tog bolig de første kristne. Og den er ikke forsvundet, blevet taget bort fra jorden endnu. Guds HelligÅnd svære stadig over jorden, gjorde den ikke det ville der ikke blive et eneste menneske som blev født på ny.


Så du der står i Mit (Jesu) navn? Hvorfor så nogen mener det er netop deres navn på stedet, hvor de samles der frelser, ved jeg ikke? Nogen mener jo at netop deres forfædres lære er den eneste sande lære som frelser folk, at alle andre går fortabt om de ikke er i samme forsamling som de selv er. Det er som om nogen har taget patent, eller mener det kun er dem der har fået ånden til delt. Det er som om det er deres navn som hellig-ånden kom i. Jesus siger. Den er kommet i Hans navn og ikke i noget andet menneskes eller forsamlings navn.


Derfor, om vi vil have et liv i HelligÅnden må vi blive e´t med Jesus. Vi skal være i Hans Livs Ånd, HelligÅnden, Han i os og vi i Ham.


Er du en Kristen (Kristus ens). Så tror du også på Bibelens Ord, at du har fået HelligÅnden, at Guds Ånd er kommet til netop dig i dag. Og du har da kun et at gøre. At blive i Hellig-Åndens Liv og lære og lade Gud ved sin Ånde styre dig og dit liv.


Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg (Kristus) har sagt til jer. Joh 14,26.

Amen 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362207

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45492219924927sekunder