JESUSLIVET - TROENDE ELLER IKKE TROENDE.Troende eller ikek troende.


  www.Bibelen.dkJeg sad og funderede/mediterede over et par vers, som jeg gerne vil dele med dig.


For øvrigt, tror jeg, vi skal være meget forsigtige, med at plukke de forskellige vers ud at deres sammenhæng. Tænk på. Biblens kapitler, breve evangelier er oprindeligt ikke delt op i afsnit og vers, det er noget mennesker har gjort bagefter, sådan at vi nemmere kan finde de afsnit vi søger efter. Tager vi kun versene, sådan et her og et der, kan vi jo ret hurtig lave os en gud som passer efter vort eget hoved. Så vidt der er os mulige må vi læse Ordet som det står i hele stykker ellers går vi altså galt i byen. Vi kan ikke bare tage lidt her og der og frasortere resten, som det passer os.


Vi har altså fået evnen til at læse og høre for at vi også skal bruge den, så længe vi har den. Grav ikke dit talent ned. Heller ikke det at læse i Bibelen. Når et vers bliver udlagt, så læs lige i hvilket sammenhæng det står, nogle vers forud og bagefter vil være godt, når du holder din andagt sammen med Jesus. Det enkelte vers kan man fint bruge til at husk udenad, så ved man også hvor i Bibelen fx om frelse står. Joh. 3.16. Thi således osv. Kan man det så er det nemmere at huske hvor resten står.


Hvad er synd?

Der behøves slet ikke at være så svært, som folk ofte gør det til, at forstå hvad synd er. Synd er ganske enkel ikke at tro og være Jesus tro. Elle kort og godt man skyder forbi Guds mål. Derfor sagde jeg (Jesus) til jer, at I skal dø i jeres synder. Fordi. Vil I ikke tror, at Jeg Jesus, er den Jeg er, skal I dø i jeres synder. (Johannes. 8.24.)


Tror vi alle på at Jesus er den Han siger Han er? Ja vil de fleste sige. Nej, siger jeg. Gjorde vi helt og fuldt ud det, uden alle vore menner, kan det nu også passe, vil Han gøre det og det, er Han nu også lige sådan her osv. Hvad vi ellers bruger vores tid på at diskutere om. Havde vi også den vækkelse som vi alle går og ser efter. Det er dig og mig der selv må blive vakt til live igen. Og holde op med at dele Jesus. Jesus mener hvad Han siger, også i ovennævnte. Vi dør om vi ikke kommer på plads i vort troens liv. Jesus er træt af alle mulige diskussioner, om hver lille detalje i Bibelen. Han vil se vores tro og tillid til Ham.


Tro skaber handling.

Tro på Jesus gør at du handler og lever din tro ud, så folk kan se og mærke det.


Synd er at være Jesus utro.

Gud har gjort alt i orden så vi kan være tro. Gud viser sin kærlighed mod os ved, at Jesus Kristus døde for os, medens vi endnu var syndere. (Romer.5.8.). Det er helt rigtigt. Selvom vi alle har syndet, ved at være utro mod Jesus, Guds Søn. Har Gud vist os sin kærlighed, ved at Jesus døde for vore synderes skyld. Men, bliver vi ikke ved troen i Jesus og følger Ham, er vi på dødens vej i stedet for på livets vej. Derfor må vi hver i sær se til hvordan vi vandrer, i eller uden for troen, ellers vil vi dø. Uden aktiv tro er umuligt at have Guds velbehag.


Vi har intet at frygte for.

Frygt ikke siger Jesus! Jeg er den første og den sidste som lever, og Jeg Jesus, var død men se, jeg lever i evighedernes evigheder, og Jeg Jesus, har døden og dødsrigets nøgler i min hånd. Åbenbaring. 1.18.


Nogen er bange for døden. De er bange for alligevel ikke at være sådan helt frelste, som om man kunne vær halv frelst? Enten eller. Ja eller nej til Jesus.


Er du bange så tro dog på Jesu ord til dig. Frygt ikke. Man er bange når man ikke tror på Jesus og Hans Ord. Jesus fuldkommende kærlighed driver al din frygt ud, såfremt du tror på Jesus og er Ham tro.


Tror du på Jesus? Så vær dog trofast i din tro.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351556

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35449504852295sekunder