JESUSLIVET - TROENS GODE STRID.

Troens gode strid.


www.Bibelen.dk


Læg mærke til troens gode, ikke onde strid.


Af alle den hellige skrifts sandheder er der vel ingen, der i den grad er skjult for Guds børn som den, at vi i Kristus har en fuld befrielse fra alle vore fjender og derfor også en fuldstændig sejr over dem. Jesus har fået bugt med alle vore fjender. Han har sejret over hele linjen. Vi er løste fra syndeskylden, fordi Guds lam har fuldbragt et skyldoffer (Esajas 53,10) og betalt vor gæld. Din billet til Himmelen er betalt af Jesus selv, og Hans blod har stemplet din billet så du har adgang til Himmelen.


Der står ingen steder om, du engang bliver frelste, løst. Du er det nu, mens du er på jorden. Men, alt skal tages imod i tro, lige som din frelse forhåbentlig blev det. Vi er løste fra syndens magt, fordi vi er døde fra synden med Kristus og ved Hans Ånd sat over i en anden livssfære (Rom. 6,6; Rom. 8,2). Vi er døde fra synden. Hvad skal du så kæmpe imod synden efter, når du er død. Mange kristne siger, syndelysten tager al glæden fra dem. De siger de kæmper for ikke at synde. Er vi da ikke alle døde med Jesus Kristus på korset? Kæmper en død?


Vi er løste fra mørkets herredømme, Fordi hvor synden har mistet sin magt, er også djævelens herredømme til ende (Kol. 1,13).


Ja men vi fristes og falde da ind i mellem. Ja, alle kan flade i en synd, fordi du falder på fortovet bliver du da ikke liggende vel? Du rejser dig op igen og går videre. Sådan gør du også når du falder på vejen Hjem til Himmelen, du rejser dig op igen og vandrer/går videre i tro på troners vandring sammen med Jesus ved Hans Hel lige Ånd, som bor i enhver der tror på Jesus. Syndens herre, Satan, er overvundet af Jesus på korset. Jesus har købt dig fri for at være tvunget som slaver til vedvarende at begå samme synder og leve i dem. Det er sket. Gud har givet os sin søns sejrende liv. Du har endda et pant på dit evige liv. HelligÅnden har Gud også givet dig, som din personlige pant på din frelse.


Vi er befriede fra den onde samvittighed, fordi Kristi blod har renset vor samvittighed fra de døde gerninger (Hebr. 9,14; 10,22).


Alt for mange kristne går og piner og plager sig selv med deres selvanklager, de går konstant rundt med dårlig samvittighed. Måske dig? Hvorfor? Har en død dårlig samvittighed? Du skal stride troens gode strid, ikke den onde strid. Her må du også tage imod befrielse i Jesu blod på korset fra din onde samvittighed, som plager livet af dig og giver dig dårlige nerver.


Ja, men vi skal da alle dømmes af Gud ved Hans domstol, derfor er jeg bange for døden siger du evt. Hør lige her. Tror du på at Jesu kristus døde og opstod for alle dine synders skyld? Tror du på at Han er Guds søn, som lever og går i forbøn for os alle? Tror du, er spørgsmålet? Eller er du gledet bort fra Evangeliet til din frelse, ved at tvivle og har lukket frygtens ånd ind, i stedet for kærlighedens, fredens Ånd, fra Gud som Helliger dig ved og i Jesu Kristi blod?


Gud har givet dig din frihed også fra dødsfrygten.

Vi er befriede for dødsfrygten, fordi, Jesus Kristus har gjort ham/Satan magtesløs, som har dødens vælde, og dermed befriet alle dem, som på grund af dødsfrygt var under trældom al deres livs tid (Hebr. 2,14-15).


Hvorfor skulle Jesus dog dø for netop dine synder og give dig et nyt liv, skabe dig som en hel ny skabning, om Han alligevel vil dømme dig for alle dine synder? Du siger du tror, tror du alligevel ikke at Jesu kors gælder for dig? Er du blevet en af de mange der nægter at tro på at Jesu offer gælder for alle dine synder? Måske en korsfornægter? Jesus står inde for din frelse. Han kommer ikke en gang mere til jorden og lader sig føde, vokser op som menneske, og går i døden for at frelse dig. Det er sket for over 2000.år siden. Det er op til dig at tro på Guds gave til dig. Og holde op med at tænke ondt om Gud, som du i virkeligheden gør, ved at gå og tænke på din evt dom over dit liv. Hvordan mon en jordisk far ville have det om hans børn tvivlede på hans kærlighed og tilgivelse og gik og var bange for alligevel at blive straffet? Sådan har Gud det også som din Far.


Vi er befriede fra den kommende vrede (1. Thess. 1,10), Fordi, vi står ikke mere under vreden, men under nåden (Joh. 3,36). Tror du da ikke at Guds Ord gælder dig? Tror du Bibelen bare er en historiebog? Når Gud i sit Ord siger. Du er... så mener Han det og Han vil selv overbevise dig, om det Han siger du er. Det kan godt være du har en anden mening end det Gud i Ordet siger, men du vil blive ved med at komme til samme punkt i dit liv ind til du holder op med at modsige Gud i Ordet, eller tænke anderledes end det Gud siger du er. Her skal du også lære at tage dine egne tanker til fange under troens lydighed, overfor det Guds ord siger til dig, ved Sin HelligeÅnd.


Vi er befriede fra den kommende dom, fordi vi er Lammets ejendom (3. Joh. 5,25. Rom. 20,11-15). Du siger at Jesus er din Herre. Du siger du tror på Gud. Ja men så tag dog imod din befrielse som ligger klar til dig. Tak Gud for din personlige befrielse i tro, og du vil se det sker hurtigere end du selv regner med. Lad dog Jesus blive din Herre, også over din frygt og angst.


Jesus har erhvervet os en fuldkommen frihed. Hans tjener Paulus formaner os derfor til at stå fast i denne frihed og ikke igen lade os holde under trældoms åg (Gal. 5,1). Du kan og skal ikke selv tilkæmpe dig friheden, men gå ind i den frihed, Jesus har tilkæmpet dig. Det er fuldbragt. Sejren er leveret til dig, såfremt du tror på Jesus, og Hans kors offer er du Guds barn, og som Guds barn er du også arving. Guds arving er du.


Til frihed har Jesus Kristus købt dig med sit eget eget blod. Har du nogen ven og frelser som gik i døden for dig? Større kærlighed har igen end den der sætter sit liv til for sine venner. Jesus er din Ven og ikke din uven. Ville du nogen sinde dømme en af dine bedste venner til evig fortabelse og pine? Nej! Og sådan er Jesus også. Han anklager dig ikke for alt det du har gjort. Han har løskøbt dig med sit blod og skaffet netop dig adgang ind til Gud i det aller helligste. Husk lige på. Forhænget i templet er revnet og det kan ikke syes sammen igen.


Hvad forhindrer dig i at få del i Guds frie nådes liv, et liv hvor du er befriet for frygt, angst og synd? Det er ikke et liv der giver dig ret til synde og leve som du selv vil. Men et liv i frihed fra dig selv og dine kødelige lyster. Alt sammen i kraft af Jesus offer på korset. Det er frit tilgængelig, også for dig. Men, om du alligevel ikke ønsker Guds livet i dig, og gå Hans veje sammen med Hans Søn Jesus, i HelligÅnden. Så har du selv taget dit eget valg og må selv tage konsekvenserne af dit personlige valg.


Dit liv bliver som du tror, som du tror lever du. Derfor er det vigtig du også er med i troens gode strid og selv holder ud i denne kamp (efes6) som ikke er imod kød og blod men mod magterne og myndighederne.


Må Gud give dig al nådes kraft og styrke så du ikke glider bort fra troen men bliver stående også selvom tvivlens pile flyver om ørerne på dig.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358782

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47055697441101sekunder