JESUSLIVET - UD MED DIT BRØD TIL ANDRE.

Kast dit eget brød ud


  År  2007.


www.Bibelen.dkDet er hvad Gud giver dig at kaste ud, du skal kaste ud på vandene. Mange holder det de får fra Gud for sig i stedet for at dele det med andre så de også kan blive mætte.


Mange tørster som en hjord efter vand. Og mange kristne har det levende vand i sig men de ligesom beholder vandet inden for deres enge rækker.


Tænk lidt over hvor meget du i grunden selv får gennem andre kristne? Er du kun en modtager der ikke deler med andre? Hvor havde du selv været henne om du ikke fik noget fra andre?


Jesus er livets brød.

Giv brødet videre. Kast det ud til folket gennem dine gerninger, gennem din Ord ja, gennem dit liv. Det er nok muligt nogen får sure opstød og du får nogle hug. men det er inte i forhold til den løn der venter dig der gerne giver til andre. Giv så skal der gives jer, siger Jesus.


Sig ikke du ikke har noget at give andre.

Om du ikke synes du har noget må du bede om at få noget at give videre til din næste, eller du må simpelthen hen til Jesus og få øjensalve så du ser hvad du allerede har fået at give til din næste.


Måske skulle du selv en tur, i tro til Golgata igen for at se hvad Jesus i grunden har givet dig i og med Ham, da har du virkelig noget at give videre, nemlig korsets budskab til frelse for enhver der tror.


I en sang synger vi.

Så tit mine tanker til Golgata går, hvor hvile og fred, jeg i sjælen får.


Alt har Jesus vundet til dig på Golgata. Vær da ikke længere så selvoptagede at du beholder, frelsens gave for dig selv. Du er købt, prisen er betalt. Hvordan havde du selv fået lod og del i Jesus, om ikke nogen havde sået Guds Ord i dit hjerter, og vist dig vejen til Golgata? Derfor. Kast dit brød, Guds levende for evigt blivende Ord, på vandet. Og du skal få det om end det går lang tid. Selvom du ikke ser frugten, af dit, Jesu, arbejde, vil Gud selv lønne dig for det til sin tid. Du har Også din personlige løn i vente, om du da arbejde i Hans vingård og ikke står ledig på torvet? Eller lad mig sige det sådan. Du får ikke løn for at være passiv og beholde det du har fået for dig selv. Du får din løn for det aktive arbejde du gør ved at give det videre du selv fik, vel at mærke vejledt dertil af Jesus ved HelligÅnden i dig.


Nogen sår, andre høster. Du skal, som sagt, få din løn der hjemme. Om du trofaste uden at tage så meget hensyn til dig selv, og hvad andre mener om dit arbejde, bringer budskabet videre om Jesus din elskede Frelser. Vil Gud selv bekræfter Hans gerning/arbejde gjort af dig i villighed og kærlighed til Jesus og din næste.


Gå ud på trods af dine skrøbeligheder, se ikke længere på hvad du er og ikke er. Du er jo død. Rom. 6. Så hvad har du at miste? Din ære og anseelse blandt verdens folket? Sætter du virkelig din ære højere end Jesus og dine medmennesker?


Hvornår går du ud i stedet for bare at snakke om det?

Tal og lev Guds Ord ud. Vis at Jesus bor i dit sind. Træd til side og tillad Ham at træde frem i stedet for dig selv. Vi har ikke fået fejheds ånde, som verden er fyldt op af. Vi har fået, kraftens Ånd, kærlighed og besindigheds Ånden. Alt fik vi i tilgift på Golgata. Når du så kraftig opfordres til at gå ud er det fordi, som du også ved. Jesus kommer meget snart og henter sine, skal Han virkelig også finde dig sovende som så mange andre?


Om du tror på Jesu har du også fået del i Ham.

Dvs. Du kan ikke sige. Du ikke har kærlighed nok til din næste. Det er nok muligt. Du ikke har lyst til at dele ud til lige den person som du møder og mærker i dit hjerte du burde dele med eller gøre et eller andet for. Du synes måske slet ikke du er den rette person til opgaven men det er dig selv der tænker sådan, det er dit gamle kød, din gamle natur der ikke vil give af det Jesu har givet dig. Eller måske skyldes det at du ikke ser på personen som Gud gennem Jesus gør det. Som nævnt. Om du er i Kristus er i Jesus ved din tro har du alt i Ham og formår alt i Ham som giver dig kraft og visdom i din opgave. Du har samme sind som Jesus.


Derfor. Gå, gå sæde mand og kvinde gå ud. Gå ud i al verden, lige udenfor din dør, og tal og lev Guds Ord ud, som det står i Bibelen. Og ikke som du evt. lærer på de forskellige kurser. Du skal ikke til at lære det enkelte menneske at kende og ligesom lære at kende de forskellige slags personligheder og menneskets natur, det skal du lade Gud om. Hvad skal du for øvrigt med gamle Adams naturen? Er det den vi lever I? Forkynd ved dit liv, det glade budskab.


Ordet om korset, som er EN GUDS KRAFT, til frelse for alle der vil lade sig frelse, tager imod Jesus, og trofast følger Ham i alle ting, Han byder dig at gøre.


Større kærlighed har ingen. End den der sætter sit liv til for sine venner. Elsker du Jesus i mere end en masse ord? Så lad Jesus se, du elsker Ham og sætter dit eget forfængelige liv til for Hans navns skyld. Kan du, uden du lyver over for Jesus og dig selv, synge. Engang levede jeg for verden, fandt dens lyst og glæde tom. Men nu lever jeg for Jesus?


Jesus er ikke en moderne hiphopper.

Han er den Han altid har været. Gud siger. At Han er. JEG ER. Om du stadig er i Jesus, så er du også i, Jeg er. Og du har fået ALT med og i Jesus. Har du så i grunden nogen form for undskyldning, for ikke at gå ud? Du siger, du er træt osv. Står du ikke og siger. Som din dag er skal din styrke være? Al min styrke og hjælp kommer fra Herren? Eller er det kun noget du trøster andre med, uden du selv tror på det?


Du skal ikke kaste din frimodighed bort, bare fordi du ikke lige med det samme ser noget resultat. Er det din opgave at få frøene til at gro. Du kan måske vande. Men Gud giver selv sin vækst. Du ødelægger ofte mere ved du forsøger på at hive i de små spirer i håbet om de må komme hurtigere op, du glemmer, små spirer først skal have faste rødder, deres rødder skal nå helt ned i livets kilde vand, når du hiver og trækker ødelægger du de små sarte rådnette, og du mister en hel del mennesker ved at gøre dig selv til den der trækker spirene op, du kan og skal ikke blande dig i Guds vækst. Men blot tale og handle aktivt, når Gud siger du skal det, og tie stilel når Gud byder dig at tie.


Dun kan ikke i dig selv.

I dig selv kan du ikke vinde nogen, hverken ved dine mange gerninger eller ord, men i din magtesløshed vinder Gud mennesker tilbage til Herren Jesus. Du skal træde til side og tillade Gud gøre sin vilje og kun være en af dem der sår. Samtidig må du udvide dine lader så der er plads til høsten. Det nytter ikke du står og ser ned på de mennesker der kommer til dit hus, det gælder både i dit hjem og i kirken. Du skal gå ned fra dit udkigstårn, og være nede på jorden sammenmed dine medmennesker, derfor må du ikke være snæversynet og stå og knejse over de andre. Alle er skabte i Guds billede, din næste er lige så højt elsket af Gud som du er.


Det er ikke det du siger, der giver resultatet det er det du er og lever ud.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362192

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61817312240601sekunder