JESUSLIVET - UDSENDT AF GUD ELLER..

Udsendt af Gud eller?


År 2010


www.Bibelen.dk


Derfor er vi ambassadører for Kristus, Gud gør hans værk gennem os. Vi bønfalder dig på vegne af Kristus, at du må blive forsonet med Gud. Stop lige op og tænk dig om. Her ser du klart hvem du er og hvad du har at gøre. Du er udsendt som Guds ambassadør, vel at mærke om det da er guds Ånd i dig der driver dig. Man kan sagtens mene at man tjener gud i Jesus ved at man kender Bibelens Ord uden det er Guds Ånd der driver en og da er man kun religiøs, og slår ofte folk til jorden i stedet for at rejse dem og med Guds kærlighed.


Vi skal være meget opmærksomme på.

Om vi mener vi kan tjene Gud med noget af det vi mener vi har af gode ting i os, tager vi fejl. Der bor absolut intet godt i noget menneske. der vil altid være en lille bagtanke med det vi gør. tanken kan være. Nu må de andre da snart kunne se hvordan et kristent liv skal leves, nu må de da snart kunne se gennem mig at vi skal tjene Jesus. Nu kunne de da i det mindste sige mig tak. jeg vil gøre noget for Jesus så jeg har noget at se tilbage på. jeg vil tjene Gud så mine efterkommere også kan se jeg gjorde noget godt. Osv. hvad vi end har af tanker. Kan du se hvordan vi hele tiden fremhæver os selv i mange ting? Kan du se hvordan vi søger ære fra mennesker i stedet for fra Gud? Prøv lige at standse lidt op og se hvilke motiver der i grunden ligger bag det du gør? Gør du ikke ret meget for at andre skal se din kristendom? Eller i det mindste lige lære lidt af dig? Ofte møder man folk i kirkerne som er meget høflige, smilende, og de virker så kærlige og ærlige, men når man så møder dem sådan under lidt mere private forhold, strøm mer der en hel masse bitre ord ud, de kritisere al verdens ting, de jamrer og klager over deres fortid og giver alle skylden for deres liv, ja man sidder bare og tænker, sådan er de da ikke i kirken. De tjener i kirken på mange områder men man har mest lyst til rende langt bort fra deres selskab i hverdagen, mon de tjener Gud i Ånden?


Måske synes du jeg virker ret dømmende. Nej, og atter nej jeg er den aller sidste der skal dømme nogen som helst. Jeg kender en hel del af de ting fra mit eget personlige liv, også her hjemme hvor ingen ser det. jeg nævner det blot så vi får øje på årsagen, os selv, at det ikke altid er som Bibelens Ord ellers siger det burde være i vore liv. Og hvordan vi er skyld i at at Åndens frugter udebliver. Vi tror jo vi selv kan sætte frugt. Kan en død det? Eller er vi slet ikke så døde som vi siger vi er , når vi er sammen med andre kristne?


Hvem udføre det vi gør. Os eller Gud?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358271

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60434699058533sekunder