JESUSLIVET - UDVALGT
   

R.S. McGrew 1972Broder Saul... Vore fædres Gud har udkåret dig til at kende Hans vilje og se den Retfærdige og høre røsten Af Hans mund. Fordi, du skal for alle mennesker være Hans vidne om det du har set og hørt. Ap. G. 22:13—15.
Da Gud forudså syndfloden, udvalgte Han en mand, Noa. Ud af Kaldæas ligegyldighed og hedenskab valgte Gud en mand, Abraham. Ud af slaveriet i Ægypten valgte Gud en mand, Moses.
Lad os tage ved lære af Bibelens kendsgerninger, historien er fuld af eksempler på det, Gud fuldendte gennem udvalgte mænd. "Josva, Samuel, Gideon, Samson, Saul, Elias, Daniel, Peter, Paulus og mange andre.
Det var ikke en flok, der fuldendte sejren på Karmel, eller overgangen over Det røde Hav, eller sejren over Goliat. Gud udvalgte enkeltpersoner til disse opgaver.
Jesus udvalgte unge mænd, ikke penge, politisk magt eller socialt maskinen. Jeg ville ønske, at jeg kunne fa ethvert ungt menneske til at forstå, at Gud trænger til dem!Og jeg ville ønske, at jeg kunne fa enhver kristen til at forstå, at Skid har udkåret dige! Men hvad er du udkaret til? Til at kende Hans vilje. Hans vilje med forløsningen, Hans vilje med dit eget personlige liv.Til at . . . se den Retfærdiges. Midt i en forvirring af betydningsfulde og såkaldt betydningsfulde personer er det svært at finde Herren Jesu Kristi ansigt; men du vil se Hans ansigt, nar du lukker dine øjne for andre ansigter, nar denne verdens betydningsfulde ting bliver underlig uklare.
Ja, du vil se Hans ansigt, men du vil ikke se det bag den moderne, religions malede maske. Når du ser Hans ansigt, vil det være vendt bort fra disse dages demoraliserende politik. Det vil være vendt bort fra hjerteløse, tåreløse, byrdeløse, frygtløse, vækkelsesløse moderne menigheders og religioners hykleri og skam. Min elskede ven? du vil se Hans ansigt vendt helt mod dit, hvis du er i Hans vilje.
Hans stemt kræver, lydighed, loyalitet. Den giver ledelse og beskriver den nøjagtige fremgangsmåde. Den forudsiger et godt resultat, når du går i Hans kraft. Hvis du nogen sinde hører Guds stemme, vil du også høre ordet pågår. Guds stemme bevægede Abraham til at ga ud, den ledte Moses ud, og den kaldte Paulus ud.Den byder altid mennesker at gå videre og at gå ud, det er den eneste måde at forebygge åndelig stilstand. Hans stemme er medlidende, kærlig og nådig, og alligevel lyder den med en generals bydende kommando.Gud I har udkåret dig til at. . . høre røsten af Hans mund.

Gud har udkåret dig... du skal for alle mennesker være Hans vidne. Vi skal være vidner om det, vi har set, og det, vi har hørt. Hans vidner om det, vi har følt, og om det, vi har oplevet, vidner om Hans frelsende, rensende og helbredende magt, vidner om Hans genkomst, om Hans dom, om Hans Himmel og om Hans helvede.
Der fortælles, at da Cromwells rige ikke havde nok sølv til at kunne lave mønter, sendte han mænd ud for at lede efter noget anvendeligt sølv. Mændene vendte tilbage til herskeren og fortalte, at helgenstatuerne i de store katedraler var lavet af sølv.
Da gav Gomwell denne ordre: Lad os smelte helgenerne om at sætte dem i cirkulation. Min ven, lad Gud sætte dig i cirkulation, fordi du skal for alle mennesker være Hans vidner.Gud har udvalgt dig.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358634

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4589250087738sekunder