JESUSLIVET - UNDER OG I BLODET.

Under og i blodet


www.Bibelen.dk


Luk. 22,20: ”Denne kalk er Den nye Pagt ved mit blod, som udgydes for jer”.

 

Er du gået ind under denne pagt ved blodet i tro?

 

Der er muligt at du kan få fuldstændig hvile om du i tro tager imod blodets offer gave og lægger dig ind under Guds blods pagt med dig.

 

Paulus siger i Hebr 2.1. At vi skal give agt,være meget opmærksomme på, at vi er tilbøjelige til at glide bort fra skriftens klare vidnesbyrd om blodet og tilbøjelige til at antage en mening uden omhyggeligt at undersøge det i lyset af Bibelens klare vidnesbyrd.

 

Det er alvorlig tale når vi får en henstilling gennem ordet, noget vi skal gøre eller ikke gøre. Gud mener det Han siger gennem sine tjenere. Hvad enten de er i live eller blandt de hensovede står Guds Ord urokkelig fast, også advarslerne. vi må ”give agt på det, vi har hørt, for at vi ikke skal glide bort fra det”. Hebr.2,1.

 

”Men for jer skal blodet på husene, hvor I er, tjene som tegn, og jeg vil se blodet og gå jer forbi: Intet ødelæggende slag skal ramme jer ”. Gud vil se blodet fra Jesu forsoningsværk på vor hjertedør, - og så har han lovet, at intet ødelæggende slag skal ramme os, fordi det ødelæggende slag ramte Jesus, og slaget var så effektivt, at du og jeg gik ram forbi. Det står udtrykkeligt i Es.53: ”slagen, gjort elendig af Gud, knust, straf over ham, han ramtes, det var Herrens vilje at slå ham med sygdom.”

 

Jesus blev ramt, uskyldigt, Hans blod dryppede ned ad korsets træ. Det blod som er vort værn mod Satan og al hans åndehær. Kristi blod danner grundlaget for alt. Pga. Jesu blod har vi nu frimodighed til at gå lige ind i det aller helligste foran Guds ansigt og der finder vi al nåd, trøst og hjælp i rette tid.

 

Satan tåler ikke Jesu blod. Det er hans strategi i de sidste tider, at få folks øjne væk fra blodet, for så ved han, at kraften og frimodigheden forsvinder.

 

Kom til Golgata du trætte sjæl, her har Jesus alle ting gjort vel. Det var jo på Golgata, Han dine synder bar. Ved Hans blod du fuld forløsning har.

 

I eller udenfor blodet? Hvor står du?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366395

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35210299491882sekunder