JESUSLIVET - VÅGNER OP FOR ALVOR
   

Frederik Wisløff 1948

1.Kor. l;. 34
Ak, hvor findes der ikke mange kraftløse, mennesker. De vil og vil dog ikke. De siger nej til synden, men rækker den samtidig hånden. De beder med munden, og forbander i deres hjerter. De aflægger løfter i et ”helligt” øjeblik, og bryder det igen, i den grå hverdag.De er aldrig fuldt ud glade og aldrig rigtig fortvivlede.De er mere eller mindre ligeglade med andres frelse, og bekymrer sig heller ikke særlig meget om deres egen. De brænder ikke for nogen sag. De lider aldrig for broder eller søster. De fryder sig aldrig over andres glæde.
Deres Bæger flyder aldrig over. De sørger og bekymrer sig heller ikke særligt over, at deres eget liv flyder hen uden indhold.Hør, Herrens Ord!

Vågn op for alvor nu. Kom ud af din af den gamle gænge, hvor sort set alt drejer sig om dig og dit liv, dine nederlag, dine problemer. Et liv i i smerte er dog rigere end et liv i tomhed.


Gud må gøre dig for alvor fortvivlet, over dig selv, og ikke alle de andre du klager over. Du må for alvor vågne op og se dit liv øjne, at du lever udenfor Guds livet med Jesus. Og du bliver ikke med hverken dine søskende i Herren eller Kristus før du selv vågner op og vender om fra din egen onde vej. Så længe du ikke er fortvivlet over dig selv men blot er lige glad vil du ikke finde lykken.For at du kan blive virkelig glad og tryg må du stille dig ved Jesu kors, ikke dit eget, se på Jesus hvad Han gjorde for alle også for dig. Der ved Jesu kors bliver man alvorlig og kan ikke andet end vågne op og tage Guds-livet alvorligt.Gid du enten var varm eller kold, men fordi du er ligeglad og lunken har Gud i sinde at spytte dig ud af Hans mund.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358176

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46221899986267sekunder