JESUSLIVET - VÆR FRIMODIG. GUD GØR DET HELE.Vær frimodig Gud gør det hele.


År 2013.


www.Bibelen.dk


Du trætte vandrings mand. Tab ikke Jesus af syne!


Det i Guds Ords lys du skal leve, der i ligger frimodigheden og kraften på din livsvandring. Du lever ved og i tro. I tro handler du i tro på Guds Ord arbejder du for Herren Jesus.


I kraft af Jesus i dig er du Guds retfærdige tjener på jorden. Jesus vil. Vil du? Så gå du frimodigt ud i din opgave i dag og du skal se fjenderne bliver lagt ned i kraft af Guds Ånds virkning igennem dig. (Slm.21.) Glæd dig over Guds værk i Jesus og vær du tro i det Gud har sat dig til at udføre.Din bøn virker.

”Den retfærdiges effektive, inderlige bøn har stor virkning.” (eng. overs.) Jak. 5,16:


Du forstår ikke hvorfor det nu er sådan og ikke sådan i stedet for.

Hvem kan lodde dybden af Guds rigdom, visdom og indsigt? Ingen kan udgrunde hans beslutninger eller forklare hans handlemåde.

Rom 11,33.


Du ønskede at det skulle være på en anden måde, synes ikke det kan være Gud. Hør her. I Gud har alt sin begyndelse, sin eksistens og sin fuldendelse. Ham tilhører æren til evig tid. Amen. Rom 11,36.


Det er ikke dig der begyndte et værk og skabte noget som helst. Gud er Herren der er skaberen som skabte de mennesker i sit billede som Han vil det og det kan du ikke lave om på.


Du kan løfte navnet Jesus op ved du peger hen til Ham så folk får livet i eje ved deres egen tro på Jesus. Menneskesønnen skal løftes op, så enhver, der ser hen til ham og tror på ham, vil få det evige liv.

Joh 3,15


Det er ikke dine ord der frelser, heller ikke dine forsøg på at overbevise folk om Gud og Jesus. Du skal tale Guds Ord, her må du selv være en del af Ordet før det kan lade sig gøre.”Og de talte Guds ord med frimodighed!”Ap.G. 4,31:


Vær frimodig i Jesus. Lad Gud tale og handle i stedet for dig selv og det du evt. mener at vide.


Døm ikke dine medmennesker, det kunne have været dig. Vær retfærdig i dine ord og handlinger. ”For jeg, Herren, elsker ret og hader forbryderisk lov.” Es. 61,8.Du trætte vandrings mand. Tab ikke Jesus af syne!


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362074

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49414896965027sekunder