JESUSLIVET - VANDRINGEN.Vandringen.


www.Bibelen.dkÅr 1989


»Han gik fra by til by og fra landsby til landsby og lærte, medens Han var på vej mod Jerusalem.« Luk. 13:22. Jerusalem var målet for Jesu vandring, men Han jagede ikke for at nå sit mål. Han havde tid til at standse op i. byer og landsbyerne, for at lære. Heri er der en vældig lektie for os. Når mennesker i dag, også vi kristne - skal fra et sted til et andet, jager vi som regel frem for at komme til vort mål så hurtigt som muligt. Da, jeg standsede ved ovennævnte vers, kunne jeg ikke lade være at tænke på, hvad der mon ville ske, hvis vi som Jesus tog tid til at standse op undervejs for at fortælle andre om Jesus, som er vejen og sandheden og livet, og som, kom for at opsøge og frelse det fortabte Johs. 14:6 og Luk. 19:10.


Jesu tjeneste var en opsøgende tjeneste, og overalt, hvor Han kom frem, var der syge, lamme, blinde, stumme, døve, besatte og spedalske, men Jesus havde tid til dem alle, og de, der af et sandt hjerte ønskede at blive frelst, blev frelst.


Vi har ikke alle fået gaver til at helbrede syge og uddrive onde ånder, men som genfødte troende er vi kaldede til at vidne om Ham, ved hvis sår vi fik lægedom, om Ham, der sætter i frihed. Es. 53:5; Johs. 8:36. Har vi taget imod Jesus Kristus og oplevet Hans frelse, så burde denne frelse betyde så meget for os, at vi ønsker at dele den med andre. Hvis vi er blevet retfær­diggjorte ved tro, så lyder det til os: Hans værk er vi, skabte i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud lagde til rette, for at vi skulle vandre i dem. Ef. 2:10.


VANDRINGEN

Da Gud genfødte os ved sit levende og blivende ord 1. Pet. 1 :23 og ved sin Ånd stadfæstede, at vi var blevet Guds børn. Rom. 8: 16, blev vi nye skabninger. 2.Kor. 5: 17, skabte i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud lagde til rette, for at vi skulle vandre i dem.


Sådan vandrede Jesus, men når det ofte synes, at vi vandrer i egne og ikke i Guds gerninger, kan grunden være, at vi ikke som Jesus vandrer i Åndens kraft. Luk. 4:14.


Jesus vandrede fra sted til sted, men Han havde altid tid til at stå stille, og når Han gjorde det, skete der vidunderlige ting. Luk. 18:40-43. Når man vandrer i den, haster man ikke forbi, hvor man burde stå stille. Er vi Hans værk, så må Kristus i os, herlighedens håb. Rom.1 :27. blive kendt af andre under vor vandring.


Jesus var på vej til Jerusalem. Enhver, r står skrevet i Lammets bog, som er livets bog. Johs. Åb. 21 27.


Vi er på vej til vort nye Jerusalem, og for at nå dette mål må vi vandre i Jesu fodspor; sammen med de løskøbte må vi følge Lammet, hvor et går. 1. Pet. 2:21 og Johs. Åb. 14:4.


Har vi altid det nye Jerusalem for øje som vor vandrings mål? Vil vi, når vi er fremme, være i stand til at sige: Se her er jeg og de børn (åndelige børn), Gud gav mig. Hebr. 2: 13. som frugt af en vandring i Ånden?


Er du på denne målrettede vandring?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358799

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80644106864929sekunder