JESUSLIVET - VENT IKKE.

Vent ikke
 

Matt.25.1-3. Læs det selv, tag det alvorligt, det gælder dit liv.


I dag som før, kan kristne ikke forstå hvorfor. Det går i stå i perioder. Det er ofte som et tog der sætter i gang, men så sænkes farten stille og roligt igen, og det arbejde der var begyndt står igen stille. Hvorfor?

 

Mange kristne oplever, de går i stå i deres liv, og de må sættes i gang igen og igen. Hvorfor?

 

Vi ønsker alle vækkelse, hvor mange kommer til tro på Gud, og mange bliver helbredte. Hvorfor sker det ikke så meget af den slags i dag?

 

Højst sandsynligt hænger det sammen med, at vi ind i mellem faktisk er faldet i søvn. Vi havde nok lidt olie på vore lamper, men vi glemte at have reservedunken fyldt af frisk olie, så vi kunne hælde på vore lamper, så de endda kunne lyse for andre. Eller måske har vi blandet den rene olie op med alverdens vand, så vore lamper oser og sprutter og er som blafrende lys?

 

Her kommer en ældre artikel, om at have olie på lamperne og den pris, som mange ikke tænker på, det koster at ”købe” olien hos købmanden. Jeg tror, det her budskab er meget vigtig i sær nu hvor alle, både kristne og ikke kristne, kan se at verden er ved at gå sin afslutning i møde.

 

Jesus kommer meget snart.

 

Lad os dog få den blandede olie ud af vore lamper (liv) og få købt rigeligt af den gode rene olie hos købmanden.


 

 

 

Lignelsen eller biledet, om de ti brudejomfruer taler om forberedelse.

De kloge jomfruer tog masser af olie med. Olien er HelligÅnden.

 

Vi ved, ud fra Guds Ord og vore egne erfaringer hvor vigtig det er, at være helt fyldt af HelligÅnden for at have det fuldstændige lys, så vi altid ser klart. Hvor mørkt er ikke alt, og hvor uforberedt er vi ikke, om HelligÅnden ikke har fået sin rette plads i vore sind/hjerter, eller om vi har bedrøvet HelligÅnden så han er tavs og grædende over os. Hvor afhængige er vi ikke af HelligÅnden, både til genfødelse, visdom, og forståelse af Kristus.

 

Al kærlighed, glæde, fred,tålmodighed, mildhed og godhed er fra Gud gennem Jesus Kristus, leveret af HelligÅnden. Vi kan på igen måder handle efter guds vilje, nej, vi kan ikke på et eneste punkt leve et gud velbehageligt liv, uden denne form for olie.

 

Vi ville helt sikkert være helt udenfor de glade omgivelser ved Kongens bryllup, uden denne overstrømmende fylde af Hellig olie. Det er HelligÅnden der holder os rede både i ventetiden og når øjeblikket er inde for Herren Jesu genkomst. Vi kan på igen måder selv holde os rede om vi ikke er fyldt af olien bliver vi tørre og flader i søvn. Når man ikke får væske nok bliver man sløv og søvnig, og man kan til sidst dø af væskemangel. Sådan går det også om vi ikke har olie nok.

 

Gud alene er sælgeren af denne klart lysende olie. Den kan ikke fås andre steder. Vi kan måske nok få noget billig olie som ligner lidt men når vi bruger den oser den og skinner ikke klart.

 

Vent ikke til sidste øjeblik med at gå til Ham, og få hvad du behøver.

Gå hver dag, og bliv ved med at gå hver dag i bøn og anråbelse om frisk påfyldning, bliv ved indtil du har en bestandig strømmende fylde.

 

Når vi går til efter fornyelse i HelligÅnden, med ny olie på vor lamper, begynder vi lige med det samme, at vandre (leve) i dens vidunderlige klare lys. Lad det klare lys lyse ud til andre indtil de også oplever dens varme rene kærlighed, glæde og fred som gennem din lampe (dig) kommer ned ovenfra. Så de også kommer i den stilling at de også forventer brudgommens komme.

 

Gud giver gerne enhver der beder Ham om olie.

Hvor bredvillig giver vor Himmelske Far ikke HelligÅnden til dem der beder Ham. Men ofte får vi ikke fordi vi ikke beder om det, fordi vi mener vi har alt, og mener vi ikke har behov for mere olie. Som Jesus siger vi får ikke når vi beder dårligt. Vi beder dårligt, når vi mener vi har nok i den olie vi lige nu har i lampen (i os) men ikke altid nok til at lyse for andre. Gud vil vi skal rigeligt, i overflod af hans levende vand/olie (HelligÅnden), så den flyder over som en brusende flod, men om vi er tilstoppede af alt det vi selv har puttet ned i vore lamper kan den ikke flyde frit, og da må vore lamper først rense indvendig, før der kan komme frisk ren olie på dem. Gud vi ikke have noget blandet i Hans olie, Han vil en ren olie.

 

Prøvelsens tiderne bliver sejrrige for dig, hvis du våger og beder, ind til Åndens fylde udelukker al plads for fjenden.

 

Tømt for selvet-fyldt med Ånden.

Selvet = egoisme, ego. Jeg ved det, jeg kan det, jeg vil, jeg gør. Det er alt det vi mener vi er og kan i os selv der hører selvet til, også kaldet for gamle Adam.

 

Denne HelligÅnds olie er Guds frie gave til hvert genfødt Guds barn, alligevel er prisen for den høj. Afsæt lige en time til bøn i dag, og du skal erfare, olie koster alt hvad der er verdens, alt hvad der kødets(gamle Adams liv), hvad Djævelens er. Alt selv, al synd, al stolthed og egoisme. Den vil totalt koste os alle vore egne planlægninger, vor frygt for at vidne, vor uvillighed til at tjene. Den vil koste os al vor misundelse og uvillighed overfor andre.

 

Vent ikke.

De tåbelige jomfruer ventede til det sidste øjeblik, med at købe, men da var det for sent. Vent ikke, vær ikke som de tåbelige jomfruer, få olien købt nu i dag mens der hedder i dag.

 

Der kræves tro og tid, og overgivelse for altid at have dunken(ens indre) fyldt. Enhver kan give sig ud for at være en kristen, men det går kun et stykke tid så krakelerer facaden. Det er udholdenheden, troskaben, fastheden og frugtbarheden, som skal bevise sandheden i vor bekendelse.

 

Gud Herren arbejder altid på at få os til at give mere tid ttil den slags bøn, som fylder karet (vort indre)

 

Våg (vær opmærksom) Fordi. I kender ikke dagen, heller ikke tidspunket.

 

De kloge jomfruer faldt også i søvn, inden brudgommen kom, ellers kunne de jo have advaret de tåbelige jomfruer, som i tide kunne have fået købt deres olie.

 

Er du rede, Hvis Herren Jesus kommer i dag?

 

Gør noget ved det inden en anden gør noget ved dig.

 

 
Panel title

© 2017 FREE

Antal besøg: 325778

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55583000183105sekunder