JESUSLIVET - VERDDEN ER SYG .Verden er syg.


www.Bibelen.dkEf.2 1-2 " Også jer har han levendegjort, da I var døde i jeres overtrædelser og synder, og som i forhen vandrede i, LEDEDE AF DENNE VERDENS TIDSÅND OG AF HERSKEREN OVER LUFTENS RIGE, DEN ÅNDEMAGT, SOM NU ER VIRKSOM I ULYDIGHEDENS BØRN."


Verden ligger i Den Ondes vold, den sukker under denne verdens fyrstes tyranni. Vantroen har blindet verden. Djævelen har blindet menneskenes øjne, så de siger: Der er ingen Djævel og der er ingen Gud. Men det onde kommer fra en usynlig Djævel og det gode kommer fra en usynlig Gud! Der er krig i den åndelige verden mellem de to personer og denne krig forplanter sig til menneskene.


Rom.8 22-23 " Vi ved jo, at hele skabningen tilsammen sukker og er i veer endnu i denne stund. Og ikke skabningen alene, men også vi selv, der har Ånden som førstegrøde, også vi sukker ved os selv, idet vi bier på barnekår, vort legemes forløsning."


Der er et suk i verden, som ikke kan forløse sig selv fra Satans usynlige bånd. Men sukket går også langt ind i menigheden, som længes efter den lovede frihed og forløsning. Johannes skriver: 1 Joh.5-4 " Thi alt det, som er født af Gud, sejrer over verden, og dette er den sejr, som HAR sejret over verden: VOR TRO."


Spørgsmålet er om Guds Rige går frem i den sejrsgang, som den burde, om menigheden i det hele taget har løst sin opgave eller fuldtud kender den i hele sin åbenbarelse, som Paulus har beskrevet den. Vi kan stå overfor menighedens egentlige gennembrud. En rejsning i Åndens enhed her lige før Jesu genkomst, hvor også vore legemer skal forløses i opstandelsen/bortrykkelsen.


Jesu bestemmelse med menigheden er ikke virkeliggjort: at den som eet legeme i Åndens enhed og med Helligåndens udrustning til kamp mod Satan skal tage landvinding her i verden.


Ef.6-12 " Thi den kamp, vi skal kæmpe, er ikke mod kød og blod, men mod magterne og myndighederne, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet."


Men hvordan kæmpe denne kamp, når Satan ved vantro har forblændet vore øjne, så vi ikke ser denne onde usynlige verden. Og når Satan har ført kampen ind i menighedens midte. De bånd , som er kommet ind i menigheden og knytter os til denne verdens fyrste må brydes. Mammondyrkelse, selvhævdelse, herskersyge, bagtalelse, mistænkeliggørelse, kødelighed, synd, partiskhed, lunkenhed, vantro er giftplanter, som Satan har plantet i menigheden. Han har derved ført krigen ind iblandt Guds børn. Han holder dem i trældom og hindre Guds planer med menigheden.


Menighedens samlinger er derved uden kraft og magt til at uskadeliggøre Satans strategi og vise verden, at tidsånden og dens fyrste kan smides på porten. Hele skabningen sukker og er i veer efter, at se menighedens sejr over ondskabens åndemagter.


Den sum af lidelser, der findes på jorden i fængsler, sindssygeanstalter eller på gund af arbejdsløshed og fattigdom, er et råb til menigheden og en anklage imod den, at den ikke har været verdens samvittighed, men selv i vid udstrækning i vantroens blindhed har holdt hånden uret og således hyldet denne verdens fyrste.


1 Pet.4-17 " Thi nu er tiden inde, da dommen tager sin begyndelse med Guds hus." Lad os gøre som de i Åb.12-12 " Og de har sejret over ham på grund af lammets blod og på grund af deres vidnesbyrds ord. og de havde ikke deres liv for kært til at gå i døden.


Vil vi følge disse disciple havde vi Guds Rige iblandt os nu, syndens lænker ville blive brudt, uretfærdigheden blev afsløret, og skarer høstes ind i Guds Rige. Og Herren kom for at hente en sejrende menighed.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366611

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48101401329041sekunder