JESUSLIVET - VI DØR IKKE
   

Det er endnu ikke åbenbaret, hvad vi skal blive. (1.Joh.3.2.)Vi mennesker vil jo gerne vide en hel masse. Vi synes når vi ved noget ja men så går det ikke helt galt og vi kan føle os trygge ved det vi ved.Som kristne tror vi, og tro er ikke det vi ved med vores forstand. Tro er en overbevisninger. Vi får fra Gud til sendt os via Hellig Ånden. Skulle vi tro med forstanden så det meget dårligt ud for os. Forstanden tilhører jo også kroppen, som en dag bliver til støv. Som før sagt. Din forstandsmæssige viden frelser dig ikke. Din forstand giver dig ikke fred i dit sind/hjerte. Tænk lige på. Det var kundskabens træ Adam og Eva spiste af. Du kan selv læse hvad de fik ud af det. Du kan jo selv se hvilke konsekvenser det har haft for os alle.Men i kraft af troen på Jesus må vi bede Gud om åbenbarelse af de forskellige svar på de spørgsmål vi har. Det kan vi også helt frit gøre angående vor”død” som i virkeligheden ikke er nogen død.Det er rigtig, vi har Bibelens Ord at forholde os til og tro på. Bibelens Ord er ikke kun nogle teoretiske faktaoplysninger, men en hel samling bøger om Guds nåde og Sandhed. Guds Ord er lys på vej til vejledning, til hjælp på vor trosvandring sammen med Jesus i Hans Ånd, og samtidig får Bibelens Ord os til at vende os mere og mere bort fra alle de jordiske ting som kan holde os fanget så vi ikke ser Gud i Jesus.Når et menneske dør.

Når et menneske dør, skilles kroppen fra sjælen/ånden. Og hele kroppen holder op med at fungere. Den bliver til det støv den kom fra.Men hvad med ånden og sjælen, i mellemtilstanden, mellem dødens indtrængen og de dødes opstandelse, i forbindelse med Jesu Kristi genkomst?Nogle mener vi bare sover.

Paulus siger det flere steder, at de døde i troen på Kristus er hensovet. Bla. i. 1. kor.15.18.Andre mener der slet ikke er nogen mellemtilstand, men at man går direkte til himmelen eller fortabelsen. Vi kan kun sige og tro det Gud i sit Ord siger, hovedsagen er at man er en kristen, født på ny, har Guds Ånd i sig, og har fået sine synder udslette i Jesus blod ved troen på Ham.Sjælen/ånden dør ikke, men lever.

Derfor kan vi sige. Vi har allerede fået evigt liv da vi blev fødte, og livet blot fortsætter efter vor død et andet sted. Menneskets indentitet lever i al evighed. Det hænger sammen med at. Mennesket er skabt i Guds billede , det er både kristne og ikke kristne. Han har lagt evigheden ned i os, fra begyndelsen af gjorde Gud det. Mennesket er et evigheds væsen.Jesus siger, i Lukas.20.38. At Gud ikke er Gud for de døde. Men for de levende.De døde er kun legemligt døde, ikke hverken sjæleligt eller åndeligt. De befinder sig enten hos Gud eller i fortabelsens dødsrige. Legemet/kroppen rådner op og forgår, det er ikke med kroppen vi er det ene eller andet sted, men med selv indholdet.Det med at nogen tror vi alle, skal i dødsriget er ikke helt sandt.

Johannes så det selv, i synet. I Åbenbaringen 1.17-18 Da jeg så Ham faldt jeg ned for Hans fødder som om jeg var død. Men Han lagde sin højre hånd på mig og sagde. Frygt ikke. Jeg er den første og den sidste, og den som lever. Jeg var død,og se jeg lever i evighedernes evigheder. Og jeg har nøglerne til døden og dødsriget. Med disse nøgler lukkede Jesus op for Abrahams afdeling i dødsriget og tog de som var der med til Paradiset. Og vil igen bruge dem til at lukke alle dem ud som i dag pga de ikke tror på Jesus er i dødsriget der hvor den rige mand var og er. Det er det sted som er pinestedet også i dag og Jesus lukker først den afdeling op ved dommen over de uretfærdige som ikke tror på Ham.I Dan.12.2-3 står der. Mange af dem, der sover i jorden, skal vågne, nogle til evigt liv, andre til forhånelse, til evig afsky. De indsigtsfulde skal stråle som himmelhvælvings stråleglans, og de der førte de mange til retfærdigheden, skal stråle som stjerne for evigt og altid.Men, de der ikke tror på Jesus Kristus nu her på jorden vil befinde sig som vi læser i Lukas 16.19-31. Som den rige mand befinder sig åndeligt borte fra Gud og Jesus, mens de som er døde i troen på Jesus befinder sig på det åndelige plan hos Gud, som Lazarus i Abrahams skød vil troende have det.Det er ikke noget helt og fuldt fællesskab, fordi kroppen/legemet er ikke med endnu. Den hele og fuldkommende opstandelse finder først sted, efter den kommende opstandelse, og dommen, hvor det nyskabte legeme forenes med ånden, så mennesket kan stå for Gud.Noget kan vi slå helt fast.

Vi tilhører Herren Jesus hvad enten vi lever eller dør, når vi dør udånder vi, og går direkte til Himmelen, vi stiger simpelthen ud af kroppen i den nye skabning, vi allerede er inden i nu. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358999

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50768303871155sekunder