JESUSLIVET - VI ER GUDS RETFÆRDIGGJORTE I KRISTUS.Vi er Guds retfrædiggjorte i Kristus.


www.Bibelen.dk


Esajas 50. vers 8-11.
Min retfærdighed er nær, siger Gud Herren i dag. Det er ikke dine egne retfærdighedsgerninger Gud ser på. Men, kun Hans Søns retfærdigheds gerning i dig og igennem dig.


Måske synes du, at du er noget så uretfærdig i dag? Du synes du har gjort så meget som burde være anderledes. Du føler dig nærmest ikke værdig til Guds rige. Hør nu lige her Gud er din retfærdighed, ved at du tror på Jesus Guds Søn. Ingen er retfærdig i sig selv, ingen gør godt. Kun Gud er god og gør dig den ugudelige retfærdig. Læs selv dette stykke i Esajas.


Riv det til dig. Det er dit. Det er Gud der giver dig sit eget Ords løfte på at Hans retfærdiggørelse er nær. Men, hvor nær er du på Gud? Måske lidt på afstand i dit hjerte i dag?


Når du søger Guds retfærdighed, er det Sandheden som skal frigøre dig, som er Guds retfærdighed i livet i Guds Søn, nemlig ved din tro på Evangeliet. Du bliver aldrig nogen sinde retfærdig nok i dine selvforsøg på at forbedre dig til at komme ind i Himmelen.


Djævelen har været en morder fra begyndelse, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Joh 8.44. Satan lyver og stjæler fra os, om vi tillader ham gøre det. Selv det der ser godt og retfærdigt ud i vore øjne er ind i mellem slet ikke så godt og retfærdigt, når det kommer til stykket. Vi kan sagtens gøre en hel del godt og hjælpe vor næste, og mene det er Gud vi tjener, ved at vise vor retfærdigheds gerninger, men om vi lige tænker os lidt om ser vi ret hurtig hvilket motiv det lå til grund for den såkaldte retfærdige gerning vi gjorde. Vi ville vise vi var de gode, vi ville vise vi var de retfærdige kristne, mon det er sådan Guds retfærdigheds liv levets i Hellig Ånden?


Når vi får tanker, som vi er utrygge ved kan det meget nemt være fra Djævelen. Djævelen betyder brødres anklager, også søsters, kan han give tanker som ikke stemmer i overens med Guds Ord, og får han os til at tænke på dem er han vældig tilfreds. Det vi tænker arbejder vi med i vore sind. Men, det skal vi ikke finde os i. Vi skal stå faste iklædte Guds fulde rustning (Efes.6). Og stride/kæmpe troens gode strid. Guds tanker er fred og ikke ulykke. Gud er Sandheden. Jesus er Vejen og Livet. Satan elsker at få os til at tænke ondt og uretfærdigt om vor næste, og ind i melelm er det lykkedes ham helt godt, se selv hvor mange sure og utilfredse, bitre "kristne" du selv har mødt, som når du snakker med dem ikke kan tie stille med deres utilfredshed med andre.


Vi synes ind i mellem at troens strid virker så ond og uretfærdig. Gud siger i gennem Sin troværdige tjener Paulus. at vi har en god troens strid at stride.


Gud ønsker ikke, vi skal leve i uretfærdigheds tanker og liv. Han vil, vi skal tillade Hans retfærdighed gøre fyldets i vore liv. Gud ønsker også vi alle skal komme ind i troens hvile, hvor vi ikke længere går og tænker på om vi nu da også er frelste eller vi kan gå og bekymre os så vi bliver helt syge af det. Guds tanker er fred og ikke ulykker. Gud er fredens Gud som selv vil fuldende Sin Søns værk i os.


Men, Gud er også bund retfærdig i sine domme over de uretfærdige. Derfor søg Guds retfærdigheds liv i Hans Søn i dag mens du kan. Fordi der vil også komme en dag hvor du ikke har muligheden for at søge Jesu Kristi livs retfærdighed.


Det er kun i Jesus du har livet, er du ikek i Ham og Hans Ånd i dig er du død og kun religiøs uden et virkeligt i Jesus Kristus.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362148

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,89643692970276sekunder