JESUSLIVET - VI HAR FÅET FRED

Vi har fået fred


www.Bibelen.dk


År. 1978.


Det er guds gave til os at vi har fået fred. Tak Ham for freden.

Han blev såret for brødes (synders) skyld. Esajas bog 53, 5


Vi er blevet helligede, ved at Jesu Kristi legeme en gang for alle er blevet ofret. Hebræer-brevet 10, 11


Den store Sossimas broder Marke`l ((En munk)siger til sin mor, mens han ligger i sengen og kæmper med en svær sygdom. Hver eneste af os har skyld overfor alle, vi er skyldige i alt, og jeg er mere skyldig end alle andre.


Senere siger Markel. Hvert eneste menneske på jorden har skyld over for enhver. Alle er vi skyldige overfor hinanden i alt! Da Markel indså det, blev hans sidste tid, selv under en håbløs sygdom, totalt forandret - alt blev lyst og godt, til trods for at han vidste, at det bar mod døden.


Lad mig være skyldig overfor alle, sa vil alle jo også tilgive mig - det er det som er paradiset!


Sådan kan et menneske kun sige fordi. Der er en` Jesus Kristus, der har samlet alverdens synd under sig, og har sonet (betalt) den en gang for alle over for gud, og har dermed åbnet vejen til himmelen for os alle.


Ved at Gud lod sin egen Søn, den elskede, blive menneske, og gik ind under vore kår (forhold), har Gud gjort livet helt nyt for os. Og har sat os ind i et fællesskab med Ham selv og hinanden.


Det er stor grund til at glæde os, og se fremad og opad.Han blev såret for brødes (synders) skyld. Esajas bog 53, 5O Jesus Krist, guds Søn, Guds Lam,

som vil os Himmerig give,

du tog vor skyld og bar vor skam,

vor sjæl at holde i live. (D.S.360.)

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363373

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52443814277649sekunder