JESUSLIVET - VI KENDER KÆRLIGHEDEN PÅ.Vi kender kærligheden på.


År 20011


www.Bibelen.dk
Derpå kender vi kærligheden: at Kristus satte sit liv til for os; så skylder også vi at sætte livet til for brødrene.1 Joh 3,16
At vide er ikke at kende.

Man kan vide en hel del om et menneske. Men, om man ikke er sammen med personen kender man ikke det menneske. Da bliver det forhold sporadisk, sådan noget med. Man ved noget man ser vedkommende gør sådan og sådan men personlig relation eller fællesskab i glæder og sorger har man ikke.På helt samme måde er det med Gud. Mange ”kristne” ved en hel masse om Gud og Jesus. De kan nok se hvad Han har gjort. De ser nok hvad Han gør gennem andre. De hører nok om hvordan det burde være, og de taler da også om Gud og Jesus, om hvordan Bibelen siger alt bør leves og være, og de siger de elsker, men de kender alligevel ikke personen Jesus. De ved en del men kender ikke Jesus som en virkelighed, som en fortrolig Ven og Frelser de lever sammen med i deres ånds liv.


Derpå kender vi kærligheden.

Derpå kender vi kærligheden: at Kristus satte sit liv til for os; så skylder også vi at sætte livet til for brødrene.1 Joh 3,16. Jesus satte alt til for vor skyld. Og ja, vi skal jo da elske alle! Men, ingen som ikke selv er sammen i kærlighedens Ånd kan elske andre end sig selv. Ingen som ikke lever sammen med Jesus i Hans Hel lige Ånd kender noget som helst til Jesus. De ved: Han er Konge. De ved Han er dommeren. De ved Han er Guds Søn. De ved Han er verdens frelser. Viden er ikke livet sammen med Jesus.


Viden er heller ikke troen som Gud har givet enhver som er i Jesus Kristus.

Mange har travlt med at sige. Vi skal lære at elske. Ja, vi skal lære at elske. Men vi skal ikke oplæres af denne verdens metoder, såsom at arbejde på at blive bedre, arbejde med os selv så vi lærer at acceptere andre end os selv. Vi er døde med Jesus på korset. Her er der også en hel del ”kristne” som lever i et bedrag. De håber de en dag dør på korset. De siger iflg Bibelen skulle vi jo være døde sammen med Jesus og alligevel. Råber deres liv langt højere end deres mange ord.


Den som Jesus får lov til at frigøre.

Den som Sønnen Jesus får lov til at frigøre, skal være virkelig fri, og ikke leve i et eller andet slags rollespil hvor man af al sin viljes magt forsøger på at være flink, høflig og ”kærlig” men inderst inde kører tankerne rundt, med anklager mod sin næste, med kritik af sin næstes liv, hjem og være måde. Og man tænker. Godt de ikke kan læse mine tanker. Derpå kender vi kærligheden: at Kristus satte sit liv til for os; så skylder også vi at sætte livet til for brødrene.1 Joh 3,16.


Gud gennemskuer os.

Gud ser lige igennem hykleriet og kødelige sinds tanker som er det man er, om ikke man har bøjet sig ind under Guds beskærelse (Se vintræet Joh 15). Ingen kan lyve overfor Gud, som dømmer både retfærdige og uretfærdige.


At kende kærligheden er, at leve i den sammen med Jesus, og være underlagt Hans Herredømme i alle ting. Ingen kommer til Faderen uden gennem Jesu Kristi sande kors, der hvor man er død fra alle sine egne selvforbedrelsers forsøg. Og for det første er nået til erkendelse af sin synd, og derefter har omvendt sig fra sig sig selv og sit eget liv.


Undskyldninger køber Gud ikke.

Den med at du evt. siger/tænker. Jeg kan i grunden ikke være bekendt at være sådan, jeg burde jo gøre sådan, køber Gud ikke. Om du ikke er i Jesus Kristus, i Hans Ånds liv, kan du intet gøre fordi. Du er også død med Jesu korset er det sådan. Du må selv gå ind gennem Jesus som er døren ind i Guds livets fuldkommende kærlighed.


Bøj dig ned. Bøj dig stille ned ved Hans kors. Han gav alt. Gav sit liv. Han skal regere over og i alle for evigt.


Derpå kender vi kærligheden: at Kristus satte sit liv til for os; så skylder også vi at sætte livet til for brødrene.1 Joh 3,16.


Er Jesus din broder? Så sæt du dit eget liv til for Ham, og bøj og føj du dig under Guds viljes liv.


Jesus elsker dig. Elsker du Ham?

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351562

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39995098114014sekunder