JESUSLIVET - VI SIGER. VI HAR ALT
   

Jan Lund Nissen. 2011.Vi siger. Alt har vi i Kristus. Gud er den samme som altid og hvad vi ellers bruger af skriftsteder. Men, hvad med frimodigheden, som har en stor løn ifølge?Hvad er mon årsagen til bønnesvar udebliver? Har vi bedt med frimodighedens tro og faste tillid til Gud? Troen bøn frelser den syge.
Hebr.10,35: ”Kast altså ikke jeres frimodighed bort, for den bærer en stor løn i sig.”Vi bruger den undskyldning. Vi er jo magtesløse. Vi kan jo ikke noget. Vi skal jo da også endelig passe på vi ikke går foran Gud og gør noget i os selv. Osv. Tænk selv efter på dine egne uduelige undskyldninger for ikke at tjen Herren Jesus med de talener og gave du har fået af Gud.Er det i grunden noget problem? Dette siger Gud Herren: Jeg vil selv søge efter mine får og holde øje med dem. Ez 34,11tro du ikke Gud Herren også holder med dig og de gerninger der ligger beredte for dig? Vi skal leve/vandre i Guds forudtilrettelagte gerninger.
Har vi nogen gyldig undskyldning?


Siger vi ikke, og mener det er sådan at vi er medkorsfæstede med Herren Jesus? Og det nu er Ham der lever i vort sted?Har vi ikke læst og hørt om hvem Jesus var sammen med? De udskudte, de vragede af andre. Måske skulle vi lige som Peter, træde ud af vor lille båd, og gå ud på det skummende hav og begynde at tro på det vi selv siger. Og gøre det vi hver i sær ved vi er sat til at gøre?Tro uden Guds kærligheds gerninger er død, teoretisk tro uden liv.
Hebr.10,35: ”Kast altså ikke jeres frimodighed bort, for den bærer en stor løn i sig.”

Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358781

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,99051213264465sekunder