JESUSLIVET - VI SKAL FØLGE JESUS.Vi skal følge Jesus.


www.Bibelen.dk 

Den der ikke følger Jesus har ikke Bibelsk tro.

 

Luk.19 - 10 " Menneskesønnen er kommen for at opsøge og frelse det fortabte." Hvordan vil han frelse?

 

Mat. 9-9 " Da Jesus gik videre, så han en mand ved navn Mattæus sidde ved toldboden, og han siger til ham: Følg mig! Og han stod op og fulgte ham."

 

Mat.4 17 og 19-10 " Fra da af begyndte Jesus at prædike og sige: Omvend jer, fordi Himmeriget er kommet nær. --- Og han siger til dem: Kom og følg mig, så vil jeg gøre jer til menneskefiskere. Og de forlod straks deres garn og fulgte ham."

 


Mat.16 - 24 " Da sagde Jesus til sine disciple: Hvis nogen vil gå i mit spor, skal han fornægte sig selv og tage sit kors op og følge mig." Efterfølgelsen af Jesus kræver selvfornægtelse, for Jesu skyld.

 

Johannes 3-16 " Således elskede Gud verden, at han gav sin søn den enbårne, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv."

 


Paulus forkyndte det rette budskab: Rom.1-5 " Ved hvem (Jesus) vi har fået nåde og apostelgerning for, hans navn til ære, at virke TROS-LYDIGHED iblandt alle hedningefolkene." Lydigheden indebærer lydighed imod læren i Guds ord.

 

Rom. 6-17 " Men Gud ske tak, fordi I, som har været trælle under synden, nu af HJERTET er blevet lydige imod den LÆREFORM, til hvilket i blev overgivet." Det er vigtigt for at bevares i frelsen, at være i en menighed der har den sande læreform efter Guds ord.

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363218

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32752418518066sekunder