JESUSLIVET - VI SKAL VIDNE.Vi skal vidne.


www.Bibelen.dk
Mange kristne mener det her er en ordre, det er det også. Men, der er samtidig et løfte fra Gud, noget Han lover os, som et af Guds vidunderlige løfter. Fordi. Det er noget Han lover os. Vi skal få lov til at være Hans vidner. Er det ikke skønt, vidunderligt. Vi vil få kraften til at være Guds vidner, så vi på den måde kan hvile midt i arbejdet i Jesus, også selvom vi nok kan blive trætte får vi kraften.(Jesus Kristus siger): Men, når HelligÅnden kommer over jer, skal I få kraft, og I skal være mine vidner. ApG 1,8 (Læs selv).Hvad var det nu lige der stod her?

Vi skal være vidner! Alle som er født på ny er Jesu vidner i alle ting. Det her, er noget mange glemmer. Der står. Når HelligÅnden kommer over jer skal I være Mine vidner, siger Jesus til os. Der står Mine altså Hans, ikke nogen kirkes eller vor egen vidner.


Det er ikke noget vi sådan bare kan gøre i egen kraft. Det er i Guds Ånds, HelligÅndens, kraft vi skal være i stand til at være Jesu vidner, fordi Hans Ånd vidner sammen med vor Ånd, vidner om vort liv med Ham.


Nok kan vi vide en hel del om Bibelens Ord, men, er Ordet ikke det liv vi lever og ånder i, kan vi intet gøre for Jesus. 


Jeg skal sige dig. Gud har ikke brug for os. Gud har kun brug for Sønnen Jesus. Der står. Denne er Min Søn, i Ham har Jeg, Gud, Mit velbehag. Har Gud så noget velbehag i os selv? Tror vi da ikke på. At vi er døde sammen Jesus på korset på Golgata højen? Hvad skal vi så med os selv og eget arbejde? Kan en der er død mon arbejde.


Det her er lige som alt andet, vi får det fra Gud vor Far, vi kan intet tage af os selv, vi er og bliver totalt magtesløse pga. vort syndefald. Alt gives ufortjent, som Gud gaver til os. Og vi har fået forskellige gaver. (Rom 12). Det er ikke gaverne jeg her vil gå på. Men, årsagen til, vi ofte ikke ser nogen frugt af det arbejde vi mener, vi gør.Mange plukker lidt her og der ud af Biblen. De læser kun hvad de selv vil. Bare det her vers er brugt mange gange. I skal være vidner, siges der. Vi skal jo være Jesu disciple/elever og vinde mennesker for Hans rige, ellers er vi jo ulydige. Prøv nu lige at se verset engang mere i hele dets sammenhæng, og husk på det er Mesteren. Jesus selv der siger det. Men, når HelligÅnden kommer over jer, skal I få kraft, og I skal være mine vidner. ApG 1,8.


Når HelligÅnden kommer over dig.... Jesus siger bla. I fortællingen om vandet og vinen. Kvinde. Min Fars time er ikke kommet endnu. Her tror jeg. Nogen glemmer at kun Jesus kender Gud Fars time fuldt ud. Mon vi kender den? Kan nogen ved selv at ville få Gud Fars time til at komme før Han har bestemt?


Er der ikke noget folk ikke ser, eller fornægter?

Der står. Når HelligÅnden kommer over jer, skal i få kraft til at være mine vidner. Der står ikke. Når I har været så og så længe på skoler, eller studeret teolog, kan så og så mange skriftsteder ud af hovedet, så kan I så småt begynde i det små at være mine vidner. Der står noget helt andet. NÅR HELLIGÅNDEN KOMMER OVER JER. Der står heller ikke at det kun er nogen (de studerede, skole udlærte) der skal få kraft. Der står JER. Altså, alle vil få HelligÅndens kraft til at være vidner, med hver deres område. (Rom.12).


HelligÅndens kraft til at kunne være vidner
.
Det er ikke dig og din forstandsmæssige viden om Bibelen og Gud der vidner. Det er HelligÅnden. Altså Jesus selv der vidner igennem dig, såfremt du da har Hans Ånd i dig, ellers vil dine gerninger og ord blot være som hø og strå der en dag bliver brændt op, uden en eneste frugt.

Det er alle høj og lav der har Guds Ånd i sig der er vidner. Fordi. HelligÅnden vidner selv igennem den enkelte. Gud ser ikke på om man nu har lært så og så meget. Han giver os alle sin visdom så vi taler og handler hver efter den nådegave og evne Han har givet os.


Du er også Guds apostel. Du er udsendt af Gud, men du kan ikke være vidne i dig selv. Kun HelligÅnden igennem dig vidner.


Denne er Min, Guds, Søn den elskede i Ham har Jeg Mit velbehag. Den som er i Jesu Kristus og Han i det menneske har altså Guds velbehag fordi, Jesus selv via HelligÅnden vidner i og igennem den enkelte.


Men, når HelligÅnden kommer over jer, skal I få kraft, og I skal være mine vidner. Apg 1,8

Amen.

 
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363215

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34421610832214sekunder