JESUSLIVET - VOR BILLET TIL HIMMELEN
   

Vores billet til Himlen


Kol. 1,20: ”Han stiftede fred ved blodet på hans kors.”



Riv til dig og giv videre


  1. Kor.1.3-4: ”Lovet være Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader, barmhjertighedens Fader og al trøsts Gud, som trøster os under al vor trængsel, så vi kan trøste alle dem, der er i trængsel, med den trøst, hvormed vi selv trøstes af Gud!”




Paulus fremlægger her en åndelig lov. Gud er den, der trøster og har al trøst. Han kan give os det ord, den salme, den prædiken, vi netop trænger til, men ikke for at vi skal beholde det for os selv. Trøsten skal gives videre. Så har vi fået en stærk trøst fra Gud, da må vi sige tak og sende den videre i den form, vi hver især får nåde til at benytte os af.


Bibelen er den bog, vi må finde frem, når nøden banker på. Ikke kun når nøden banker på, hele året rundt må vi læse i Guds Ord, der kommer også en dag hvor du ikke kan arbejde mere. Du aner ikke om i dag bliver din sidste dag hvor du er i stand til at læse og høre. Derfor fyld dig med ordet og give alt det du har i tro videre til alle du møder på din vej. Og åbner vi Bibelen og søger Guds trøst, da vil vi ikke blive til skamme. Det har vi hans eget ord for. ”Råber I til mig, og går hen og beder til mig, vil jeg høre jer. Søger I mig, skal I finde mig, når I søger mig af hele jeres hjerte.” Jer.29,12-13.




Ja lad os, som Jesus opfordrer os til i Matt.11,12 ”rive det til os”. ”Fra Johannes Døbers dage indtil nu tages Himmeriget med storm, og de, der stormer det, river det til sig.” Johannes døbers budskab er, ”AT HIMMERIGET MED JESUS ER KOMMET NÆR” og når det er så tæt på, så må vi simpelthen rive det til os. Hvis vi ikke gør det, er vores modstander ude med ”rivejernet”.




Jesus siger et andet sted (i forbindelse med lignelsen om sædemanden), at den Onde kommer og river det bort, som er sået i hans hjerte. Matt.13,19. UHA! Ja, sådan kæmpes der i den åndelige verden. Enten river vi Gudsordet til os, eller også river Satan det bort. Så alvorligt er det. Vi må derfor i dag holde fast i det, vi har hørt og gemme det så dybt (ved troen) i vore hjerter, at Djævelen opgiver sit forehavende, ligesom ved Jesu fristelse i ørkenen.



Det største våben vi har er Jesu Kristi blod. Des mere vi påkalder Hans blod, som beskytter mod Satans snigløb des mindre mærker vi til Satans tanker og snigangreb. Vi får det faktisk som vand er hældes på en gås, vandet praller af på os når vi er under blodet.



Vi skal ikke nøjes med kun at sige/tænke. Ja, det er sandt og ikke gøre det. Vi bliver nødt til at stå faste i Jesus Kristus og Hans ord ellers mister vi lønnen og vil stå som de der bygger sit liv af hø og strå som vil blive brændt op.

amen


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359205

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31960797309875sekunder