Jn-Design-Ar_Horsetraining - Om mig

Om Mig - Personen bag skærmen ;>

Kort info:

- Navn: Julie Nielsen
- Født: 1989
- 100 Procent Dansk statsborger
- Andet sprog: Engelsk
- Har redet: 18 år
- Egen heste: 2 stk.
- Bor: Alene i Allerød i nordsjælland

Ja jeg er en pige på nu 20 år.
Jeg har hele mit liv redet dressur, jeg påbegyndte ridebanespringning som 11 årig og begav mig videre til Jagt-Terræn ridning som 15 årig og som 16 årig kastede jeg mig ud i western ridningen.
Ved siden af folkeskolen arbejdede jeg på et Trav-heste stutteri i Frederiksværk, hvor jeg stod for pasning af stalden - dvs. stald arbejde og pasning af avlshopperne - dvs. pleje og omsorg.
Senere gav De mig større tillid og bad mig tage mig af føl samt plage - Lære dem at gå pænt - løfte hove - gå ture med dem mm. og efter dette fik jeg så kastet 3 løbs heste i mine hænder som skulle trænes til løb. Dette var en kæmpe omvældning i min heste verden... :> Jeg lærte at tilkøre heste, tage puls, træne interval træning mm.
Rigtig spændende ved siden af de andre ridegrene.
Det var hér jeg begyndte at int. mig for Horsemanship og træning fra jorden da jeg fik nogle heste hjem efter de havde været i træning i Sverige uden succes... De skulle genfinde tilliden ved mennesker osv.

Jeg tog en del kurser i Ground-Work som vi kalder det i western verdenen.
Trailer læsning
*Problem-heste* eller hvad jeg har valgt at kalde Misforstået og forvirret heste.

Jeg er IKKE pt. stævne rytter og har ikke været det i en del år, pga. travsporten og da træning og samværet med hestene betyder mere for mig end at tage til stævner hver weekend - dog sker det enkelte gange at vi bevæger os ud fra gården ;>

Jeg har ikke redet mange dressur stævner, men dressuren bliver trænet hjemme !

Jeg har undervist i en del år nu - i forskellige disipliner - heriblandt med Ground-work, dressur, western og ridebane spring.
Alders mæssig har det været lige fra 6 - 50 års alderen på forskellige niveuér.

 
Panel title
Antal besøg: 1380

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44879198074341sekunder