Johaphoto - Profil

Lidt om mig - og min hjemmeside.

Jeg hedder Johanne - født i 1985. Bor I Faxe.

Denne hjemmeside er udelukkende lavet, så jeg kan vise nogle af de ting frem, som jeg går og laver. Det er jo så primært alt muligt i Photoshop - og så er det de billeder jeg tager.

Interessen for billeder og billedbehandling dukkede for alvor op, da jeg for nogle år siden startede på multimediedesginer uddannelsen. Desværre var uddannelsen ikke helt optimal for mig (eller også var jeg bare for dårlig til programmering), så den droppede jeg efter 1 semester - men jeg sitftede da bekendtskab med PhotoShop, og det er har jeg virkelig haft stor glæde af siden! 
Og så forærede min kæreste Allan og jeg hinanden et Canon Eos Spejlrefleks kamera i gave en sommer, -og så fik billedet straks et helt andet udtryk og en helt anden betydning i min verden.
Mange af de motiver som er herinde, er "bare" fra min hverdag. Vores lille hund Anton må ofte stå model - desuden går det ud over familie, venner, veninder og hvad pokker jeg nu ellers lige støder på.
I albummet Edited* kan I se et lille udsnit af de ting jeg bikser sammen i Photoshop.

Desuden skal Marie nævnes! Altså, jeg har jo dedikeret et helt Galleri til hende!
Hun er en sød veninde, som så småt er ved at få en fod indenfor, i modelbranchen. Hun er SÅ skøn - og superfotogen! Så vi hjælper hinanden - hun får nogle skønne billeder hun kan bruge - og jeg får stillet min kreative trang til at redigere, samt klippe og klistre nogle fede billeder.
Når vi drager ud i verden (det har vi gjort 2 gange nu) - så tager vi helst vores smukke og dejlige assistent Laura med. Hun har øje for detaljen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så brug 'kontakt' knappen i menuen!

God Fornøjelse!

 

 
Panel title

© 2018 johaphoto

Antal besøg: 1427

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35831594467163sekunder