jollesunivers - Min dagbog.
Nov
12
2011

Skriv en overskrift

Undskyld at der er gået så lang tid siden jeg skrev sidst.., men der er sket mange ting og jeg har haft meget travlt. Sdam har sagt at han ikke længere har føelser for mig og så slog jeg op, men problemet er at jeg er helt knust... Jeg elsker ham jo stadig?D": Men jeg prøver ikke at tænke så meget på det, for jeg begynder at tude hver gang.crying.gif
Så er der også sket noget ude på skolen, Pernille min klasselære har svinet mig totalt til! Hun har skrevet til min mor at jeg lugter af sved, mit hår er fedtet, jeg ser tyk ud og jeg ikke kan holde på mine venner. HVAD FANDEN SKER DER LIGE FOR DET?!Ö Og så har jeg skervet på min væg på facebook:
Fuck dig Pernille! Jeg vil slå dig langsomt ihjel med en økse, jeg vil hugge alle dine lemmer af og gemme dit hoved til sidst. Jeg vil skære dine øjenlåg af så du ikke kan lukke dine øjne når du dør. Når du så er død vil jeg skære dit fedtede hår af og pudse næse i det!
(Hun har ikke facebook, derfor tillod jeg mig at skrive det.x3)
Og så har en af mine veninders mor skrevet til min mor at hun havde tænkt sig at melde mig for dødstrusler..D: Wooow..
Jeg blev egentlig ikke så rystet for jeg vidste at der ikke ville ske noget, vilket der heller ikke gjorde. Så jeg to' det stiiiille og roligt.
Angående det med Sdam.. Så vil jeg for det første nok ikke skrive så meget om ham for så bliver jeg bare ked af det, og for det andet er han egentlig bare et svin! Jeg er ikke sur på ham, tvært imod..Jeg KAN ikke blive sur på, jeg elsker ham, men jeg er bare ked af det der er sket. Altså jeg vil jo heller ikke tvinge ham til at være sammen med mig når han ikke har føelser for mig, han sagde at jeg mere var som en ven for ham. Det ramte mig seriøst hårdt. :"( Men jeg er bare glad for at jeg har en masse venner omkring mig som er der for mig.. Hææh.. Der er nogen der har spurgt om de skulle gå ned og banke ham! xD Men jeg sagde jo self nej. Selvom det kunne have været lidt sjovt. Sooo. Here we go again. Alene igen. Har det som om jeg aldrig finder en der kan li' mig, elsker mig eller bare synes jeg er sød, men FUCK det! Hele mit liv skal ikke gå i stå på grund af ham. Nope! Forget it! Det er jo bare det han vil ha'! Er det ik'? Ej det ved jeg ikke.. Men jeg vil hverken virke glad eller ked af det, bare kold. IS KOLD!! HAHA, TA' DEN SDAM! >:D I'm getting over you! FUCK DIG!!! Jaer okay, måske lige i overkanten, men jeg er nødt til at komme ud med mine føelser, okay?!
Nå, men jeg skal faktisk rydde op på mit værelse såeee.. Vi ses?? tongue.gif

Nov
7
2011

Skriv en overskrift

Så ringer min mor ind til biografen for at reservere nogle pladser til os før alle var væk og så er der en eller anden random dude der hedder Michael der tager tlf og siger at vi skal vise ID fordi vi er under 15! Ö Så ingen Paranormal til mig og Jose. D: Men i stedet to' jeg op til hende for at drikke te og sove med hende til søndag.. Hæææh.. Det lød frækt. x3 Da jeg to' hjem søndag eftermiddag var det første  jeg gjorde at gå på computeren. Der sad jeg.. hele dagen og gloede på mærk'lige tutorials om hår, makeup, tøj, piercinger og en masse helveds masse andet! xD Goood jeg kedede mig. D: Jeg fik heller ik' rigtig noget te i går. DA DA DAAAAAAAM!
Ej, men helt seriøst. I hjerte.png te. Uh uh! I dag havde jeg jo tidligt fri for de andre har jo valgfag, men det orker jeg ikke.^^ Så i stedet for at gå hjem sidder jeg her sammen med Sdam.. På skolen. D:
Iiih hvor romantisk. Når! Men fuck det..
Nu smutter jeg lige igen..
Såee.. BYE BYE!

Nov
5
2011

Paranormal activity 3

Yaay! Nu skal jeg snart op til Jose, vi skal ind for at se Paranormal Activity 3 i aften kl. 21.20, hvis der altså er fler' pladser.. Der er kun 19 tilbage. D: Jeg håber bare så meget at vi når det!
Fortsættelse følger...

Nov
4
2011

Julegaven.

Wiiii, i morgen aften skal mig og Jose ind og se Paranormal activity 3! x3 Hæ.. Mig og Jose havde jo aftalt at købe en julegave til hinanden og så, så jeg at hun havde fået en næse piercing da jeg kom hjem til hende (og sådan en har jeg altid ønsket mig!) Og så stod jeg der:
"ARGH JOOSEEEE! Du har ødelagt din skønne næse! D:"
Og så sagde hun at den var falsk. xD Jeg spurgte hvor hun havde købt den op til flere gange, men hun ville bare ikke sige det! Lidt senere sidder vi hjemme ved mig og snakker og jeg bliver bare ved med at spørge og hun gidder stadig ikke at svare.. Til sidst siger hun:
"Okay jeg siger det, men det kommer til at gå ud over dig og du bliver ked af det!"
Og jeg er bare sådan..Okay. xD Så siger hun kraft edme at hun har købt en magen til, til mig i julegave! surprised.gif Og ja det gik ud over mig, og ja... Jeg blev ked af det! xD Men så for jeg den i morgen når vi skal i biografen. :3 Hææh... Og hun var bange for at jeg ikke ville ku' li' gaven! Jaer like! I LOVE IT! Her de dage hvor jeg ikke har skrevet er der egentlig ikke rigtig sket noget. Bortset fra at jeg har prøvet på at samle mod sammen til at kysse Sdam. Jeg havde den perfekte chance i dag! DOOORH! Typisk dig Jolle! Hæh.. Jeg snakker tit med mig selv når jeg har problemer. xD Nå, men jeg for ondt i mine arme af at skrive så'n her, så jeg smutter bare nu... Hej hej. :3

Nov
2
2011

I'm in looooove. :3

Suuuuper dag, Sdam var i skole igen efter operationen og han har det super bortset fra at arende svir og klør, og så må han heller ikke rigtig gøre noget... Han må ikke hoppe, løbe og løfte sin højre arm for meget og garanteret også en masse andet.. Ettem, Lime (Ettems kæreste), Ehtlam (en fra vores klasse), Sdam og jeg går jo til badminton om onsdagen og Sdam må jo ikke rigtig spille, men alligevel kom han ned..Årrhw.. Hvor er han sød, jeg er seriøst helt skudt væk i ham jeg er fuldstændig forelsket. ^^ hjerte.png Jeg skulle jo have været sammen med ham i dag, men han havde for ondt i sine ar så han aflyste.:/ Men så skal vi så være sammen på mandag i stedet.. Og wtf? Jeg ser ham jo hver dag i skolen? Så mon ik' jeg overlever?xD I think so.. Men jeg har så meget lyst til at kysse ham for tiden, men jeg TØR BARE IKKE! Hvordan reagere han? Hvad siger han til det? Bliver det akavet? Bliver det..Øhmm.? Ej jeg ved det ikke, men jeg er bare så lost som jeg nu kan være.
Og fuck hvor er jeg dog bare træt i dag! Jeg har vadet Randers igennem 100 gange! Jeg skulle jo til bøjletandlæge og så fik jeg en tid igen d. 17 november. Wii? Ej jeg har faktisk ikke noget imod tandlæger, jeg har enda selv tænkt på at uddanne mig som en.. Meeen, det ville egentlig se sjovt ud. Jeg skal også have giga gode karaktere og det for jeg ALDRIG! o: Andgående karaktere så var jeg jo også til de der samtaler halløj noget sammen med min mor og Kcaj (Min mors kæreste) jeg havde regnet med 00 i min matematik aflevering, men så fik jeg 4! Hvad fanden skete der lige der?! Kæft jeg blev glad, er du sindsyg man! Og så fik jeg lidt nogen midle karaktere i dansk.. 4 i læsning og 7 var det vidst i retskrivning.. Det er ok, men det kunne jo være bedre, ik'? Og nu til det store...
I fysik/kemi ville jeg nok have fået noget der svare til 12! Min lærer Per "elsker" mig! Han havde kun positive ting at sige om mig, og jeg blev også sådan helt... WOOOOW-agtig!xD Men det var da fedt at blive positivt overrasket i stedet for at have regnet med den højeste karakter og så for man 02.. Det ville være lidt neder'n, derfor forventer jeg ikke så meget af mig selv så bliver jeg ikke så nedtrykt hvis jeg for nogen dårlige tal.^^
Her sidder jeg kl. 22.30 præcis i mit nattøj bestående af nogen sorte bukser og en Jack Sparrow T-shirt og skriver dagbog.. Noget tyder på at jeg keder mig.. Bare lidt måske? xD Og så høre jeg Oh Land med Wite Nights, den er bare niiiiice!hjerte.png Måske skulle jeg egentlig til at gå i seng? Ellers kommer jeg ALDRIG op i morgen.. Det skete her den anden dag.
Bussen køre ca. kvart i otte og jeg vågnede først 22 min. over syv.. Shit jeg havde travlt! surprised.gif Men jeg nåede det da. 
Pååå....Søndag? Vent lidt.....Jah! På søndag har Sdam og jeg været sammen i to hele måneder, men vi har stadig ikke kysset. Det skal sq snart ske ellers går jeg til! Nåååeh.. Men nu vil jeg smutte i seng, så vi sås..(I din mås.xD)

Nov
1
2011

R.I.P. Darling...

MIN ROTTE, DARLING ER DØD!! Jeg snakkede med hende i går aftes inden jeg gik i seng og der var hun helt frisk.. Eller så frisk som en rotte nu kan være.. Og så her i morges sagde jeg en lyd som jeg ved at hun reagere på, men det gjorde hun ikke!! Jeg gik hen til buret og så at hun lå helt stiv med åbne øjne!D: Jeg blev for det første giga bange, og to' hende ud, men hun var HELT sikkert død! Jeg lagde hende ind i buret igen og rendte ned til min mor og sagde at hun var død. Jeg begyndte bare at tude helt vildt, jeg ved godt at det bare var en rotte, men hun betød meget for mig! Jeg skulle jo have været til bøjle tandlæge i dag ved 12 tiden så jeg har fri, men min mor ringede og afbestilte tiden. Men jeg skal stadig til skole hjem samtaler i aften. Bvargh!D: Var jeg for sjældent hjemme? Gav jeg hende ikke nok mad? "Legede" jeg for sjældent med hende? Jeg ved det ikke, men uanset hvad så er det min skyld at hun er død...Og det er altså ikke sjovt at have på samvittigheden!! o: Nu vil jeg trøste spise mine småkager og drikke mig fuld i te! Og lidt senere skal hun begraves ude i haven..
Hvis Sdam svare skal jeg måske også hjem til ham, og så går turen til styrketræning i aften! Bye bye!

Oct
31
2011

30&31 oktober. :i

I går var jeg sammen med Jose det meste af dagen, vi sad bare med nattøj på nede i hendes stue og så tv, det var hyggeeee. :3 Lørdag aften gjorde vi klar til vores awesome teselvskab! Vi havde kager, chokolade, te self og det der nu ellers høre til sådan noget. Vi havde også fine kjoler på! Det var egentlig ret hyggeligt, og vi så japansk tegnefilm imens..Ihh!
Orh gud, fuck jeg var wasted om lørdagen efter Rihanna koncerten så jeg gik lidt "tidligt" i seng.
I dag....ER DET HALLOWEEN!! o: Men jeg må ikke gå ud for at "rasle" sammen med jose, men jeg har tænkt mig at klæde mig ud uanset hvad.xD Uh! Så viste jeg min buddi nam nam til nogen fra min klasse. Hææh.. Den er egentlig ret neder'n, jeg står bare der og shaker en masse røv og siger buddi nam nam? oO Ha ha ha... Gud. Jeg har også fundet et af mine nye yndlings band!! De hedder Mayday Parade!! ^^ De er seeeje. Der er en af deres sange der hedder Oh Well, Oh Well, den er også bare nice.hjerte.png
Sdam er på hospitalet..Han skal opereres i dag. ;/ Jeg er sådan lidt...Æhmm... Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det der kommer nærmest min føelse er vidst.. ARGH! Jeg håber i hvert fald ikke at der sker noget. Og hvis der gør blir' jeg da ked, for lige for tiden er jeg sååååå in love som man overhovedet KAN være! Seriøst.. Han er bare dejlig. hjerte.png
Min mor er oppe i banken og oppe for at handle, og liiige når hun er kommet hjem skal jeg afsted med to af mine yngste søskende til spring gymnastik..Æhh altså! Og så aflevere jeg nok nogen af de bøger som jeg har lånt på biblioteket for de SKAL afleveres i dag. ;/ Bare inden kl. 19.00 i hvert fald. Ialocin han går jo i min paralel klasse og her i dag i et af frikvarterene gik jeg nedtil ham for at være sammen med ham, og så kommer alle de der 7 klasser og nogen fra min egen klasse og vil gi' ham knus og alt muligt? Wtf? Hvad sker der? Altså self må han da være venner med dem..MEN JEG HADER DEM! o: Jeg forstår dem godt, han er jo sød, pæn og sej? Men altså!!! Argh! Fordi at han er som han er skal han bare ikke være sammen med dem for det ødelægger han sejhed osv! Han læser med garanti det her før eller siden såe...:
"Ialocin.... Du må gerne være venner med dem! Men jeg brydes mig bare ikke om dem. Og det kommer jeg AAAAAALDRIG nogensinde til! hææ.. Og ja jeg mente det med at du er sød, pæn og sej. :3 hjerte.png "
Nu skal jeg vidst snart til at gå med mine søskende såe, vi sås. ;)

Oct
29
2011

RIHANNA KONCERT I HERNING D. 28 OKTOBER!

NØØØØØØØØØJ! OMG!! Hold da helt kæft hvor var det fedt! Gud jeg glemmer aldrig den aften! Jeg er stadig væk helt oppe at køre, det er som om jeg stadig sidder inde Boxen i Herning og høre den pisse høje musik!xD
Min første rigtig store koncert, og det er i hvert fald ikke den sidste, jeg skal SÅ meget afsted igen. Der er så mange der siger at Rihanna synger play back, men det er så meget løgn. Hun kludrede nemlig i det et par gange, men det kan jo ske for alle. Og hun er meeeeega sød! Hun stod oppe på scenen og sagde tak og alt muligt, jeg ved godt at hun også gør det til alle hendes andre koncerter, men det er sq da fedt?!
RIHANNA I LOVE YOU! hjerte.png
Der er jo for det meste en der opvarmer før "aftenens hovedgæst" kommer på og ham der varmede op i går var den skotske dj, Calvin Harris. Ham der har lavet den her: http://www.youtube.com/watch?v=ooZwmeUfuXg&ob=av2e. Og lavet den der We Found Love, med Rihanna og så har han også lavet en masse andre. Ohhh shit det var fedt! Og fuck hvor var man bare udmattet når man kom hjem. Bare direkte i seng, men så skulle vi sq op kl. 08.00 fordi vi skulle være ude af hotel værelset senest kl. 11.00 og vi skulle jo også lige spise morgenmad først. Men guuud jeg var træt og det er jeg stadig.
Lidt senere når Josefine er kommet hjem fra sit støvle køb, skal jeg op til hende og så skal vi holde te selvskab. xD Ej helt seriøstdet skal vi. xD (Bare uden bamser og dukker og alt det der.)
Fed weekend! Glemmer den aldrig ever never!!xD

Oct
27
2011

Skriv en overskrift

Skolen var giga kedelig i dag! D: Tjae, det er jo egentlig altid kedeligt at gå i skole, men det er jo heller ikke meningen at man skal falde i søvn, eller er det? Prøver lærene bare at drive os til vanvid?? Det ville jeg godt vide. Altså hvis jeg nu var lære vilket jeg aldrig bliver, men hvis jeg nu var så ville det jo faktisk være meget skægt at torturer alle eleverne... MVUAHAHAHAHAH!!! Ny ide! Jeg skal da så meget være en lære! xD
Eller ikke. MEN.
Bortset fra den meget kedelige dag i skole var den okay. Jeg skulle nemerlig hjem til Sdam efter skole i dag. Wiii. x3 hjerte.png Vi så den der Bounty hunter, eller hvordan man nu staver til det. xD Den er såååå go'. Så to' jeg hjem ved fem tiden og nu skal jeg egentlig spise, men jeg gidder ikke for min mor er bare så... ÅRH!! Lige for tiden og jeg gidder ikke at være i samme rum som hende, vil også ti gange hellere sidde her og skrive + jeg skal jo nok også lave lektier så det må jeg bare gøre efter det her. Det er bare så neder'n! Jeg skal lave en dobbel aflevering i matematik fordi jeg var syg og ikke fik den aflaveret sidste gang vi havde en aflevering for. D: DUMME HAMSTER LENE! Vi kalder vores matematik lære for hamster Lene fordi hun seriøst ligner en hamster!xD Men hun er meget god selvom hun hele tiden smiler, det ser bare så latterligt ud! Selv når hun skælder os ud fordi vi larmer eller sådan noget, smiler hun?oO
Ihh! Og så meget glædelse til i morgen! RIHANNA HERE I COME!!! Det bliver bare SÅ fedt!!! Jeg glæder mig glæder mig glæder mig glæder mig!! Æhh.. Undskyld i har nok fattet for lægst at jeg glæder mig. xD MEN DET ER BARE SÅ NICE! Det bliver min hidtil bedste aften EVER!
Også fordi jeg skal dele den med en af mine bedste veninder! hjerte.png
Da jeg var hjemme med Sdam sagde han at han havde et væddemål med Ettem om at han skulle kysse mig inden i morgen. xI Men det gjorde han self ikke da han faktisk havde muligheden for det!! D: Men så skrev han da jeg var kommet hjem:
"Vi skal snart have vores første kys altså der er gået to måneder hvor der ikke rigtig er sket noget tongue.gif "
Bagefter skrev han:
" Så jeg må til at gøre noget!^_^"
MEN HVORFOR GJORDE DU DET SÅ IKKE DA VI VAR ALENE?! D:
Måske skal jeg bare gå lige hen til ham i morgen og kysse ham. Hææh...
Det kunne egentlig være sjovt at se hvad han havde tænkt sig at sige. xD
Måske er det, det jeg skal gøre! Ja det gør jeg. Måske. Jeg ved ikke helt. Jeg er jo bare lidt genert lige på det punkt.. Jo jeg gør det.. Elleeer?? Ej jeg ved det ikke! Måske gør jeg det, det finder jeg i hvert fald ud af i morgen. Ej, men selvom han ikke lige turde kysse mig i dag, er da stadig sød. xI hjerte.png Men nogen gange kan det bare godt virke som om at vi bare er venner..;/ Desværre. Men det vil jeg snart rette op på!
Nå, men nu vil jeg i gang med mine lektier, så vi sås. ;Phjerte.png 

Oct
26
2011

Skriv en overskrift

On(d)sdag=Lort.
Lort=on(d)sdag.
Æhæææm.. Det er fordi at vi havde idræt... MEN! Jeg fik kvalme og fik lov til at ringe hjem. Her på det sidste, altså den sidste måneds tid til halvanden har jeg været sådan lidt nedtrykt? Hvis man altså kan kalde det, det.
Nok mest pga. mig og Ettem, men nu er jeg også blevet lidt uvenner med min kusine, Allimak. Såeee.. Altså jeg for tit kvalme når jeg er i skole og så ender det jo med at jeg ringer hjem for jeg har det jo dårligt? Og når jeg ringer hjem for jeg jo lov til at tage hjem og når jeg går hjem misser jeg jo også nogen timer? Ik? Derfor syntes min mor at det var meget træls fordi jeg gik glip af så mange timer. Så altså..! Jeg fik en tid hos lægen..
Og, øhh. Lægen sagde at det "bare" var psykiske problemer. Fordi jeg jo nok er sådan lidt. Hmm.. Mut. Ellers har dagen egentlig været ok. Josefine kom hjem til mig for at spise aftensmad og bagefter så vi Paranormal Activity.
Uhhhhh, scarry! Ö
"Så om lidt skal jeg så følge hende hjem for hun er en lille kujon der ikke tør at gå hjem selv."
- Sage Josefine. Uh! Og så pjækkede Ialocin fra idræt i dag! xD
HAHA BUSTED! CRIIIIME! Han missede et godt grin, Josefine skulle nemlig dække Amalie op! (En pige der er meget højere end Josefine.) Ikke at jeg vidste det, for jeg var der jo ikke. MEN Jose(fine) sagde lige at jeg skulle skrive det.
Josefine skal snart hjem så vi ses! hjerte.png
BYE BYE IALOCIN!!!Ö (Jeg skriver ikke mere før i morgen, så du kan godt skride!) (Nej uhh! Vent!... Skriv lige i min gæstebog før du går.xD)

Oct
25
2011

Hmm..Egentlig en ok dag. Jeg havde det rigtig sjovt med Akinod! x3
Så havde vi sådan en slags test i dansk (Mindre sjovt) som kommer med i vores karaterblade, tror kun at jeg for et fir' tal eller et syv tal, men fuck det. Ej jeg kom lige i tanke om noget! Ö Jeg skal jo til styrketræning i dag!
Sammen med Akinod og Josefine og nogle fler' (inklusiv Sdam.hjerte.png)
Det bliver en lidt travl uge, men også en uge fyldt med glædelse! Jeg skal til styrketræning i dag, badminton i morgen sammen med Ettem og Sdam, lave kage til i morgen til vores kage ordning i klassen, farve mit hår og så skal jeg til Rihanna koncert i Herning på Fredag sammen med en super dejlig veninde der hedder Malene. Glæder mig edder røvme meget til på fredag! Så meget elsk på Malene! Kæft det var sødt af hende at invitere mig med. LOVE U! hjerte.png Glæder mig også til at se mit hår når det er blevet farvet, det er den der farve der hedder "mandarin", den er meget orange, men så orange bliver den nok ikke for lige nu er mit hår jo rødt og jeg gider ikke til at afblege det først. Såe... Den bliver nok lidt mørkeorange tror jeg.
Nå men nu skal jeg tømme opvaskemaskinen for min mor så vi sås. ;D

Oct
24
2011

Kedelig mandag...;/

Arh! Første dag efter efterårsferien og jeg orker allerede ikke mere, men hvem gør egentlig ogs' det? HVIS det nu er at der er nogen der kan li' at gå i skole så...Æhh, det ved jeg ikke, men de er i hvert fald mærk'lige!! oO
Min veninde, Ettem (jeg kalder mine venner for andre navne, for de vil ikke have at deres navne kommer herind), og jeg har ikke det beeeedste forhold for tiden og derfor har vi fået snakket godt og grundigt ud om det.. Det var egentlig dejligt at komme af med alt det man li'som har gået alene med i SÅ lang tid.. Men vi er vidst "ok" gode venner igen, vi har nok bare brug for en lille pause.
Men så er det godt at jeg har nogen andre veninder!! xD
Der er Josefine (Det hedder hun rigtigt) som næsten er lige så mærk'lig som mig, og hun er bare en super veninde!
Så har vi Akinod og Airam som er mine tøsede veninder, altså de er sådan rigtig tøsede som en pige nu kan være. Ej de er sq dejlige.
Så jeg ved hvem jeg skal gå til hvis jeg vil ha' noget sladder. ^^^
Nu er jeg vidst kommer til min ven/veninde..(Hæhh. Jeg tror at det er en blanding.) og han er også bedre kendt som min kæle-amøbe. :3
Og han hedder Ialocin. Han er en..Øhhh, tjae. Jeg ved ikke rigtig hvad man kan kalde ham, men lad os bare kalde ham: "En hygge dude". xD
Ham kan man altid bruge, han er god til at få dit humør op og så er han også sjoooov.
Nå, men nu må jeg hellere smutte for Josefine er kommet "uanmeldt" på besøg og jeg må hellere tage mig af min "uanmeldte" gæst. Hææh. :3

Oct
23
2011

Første dag!

Første dag med min nye side. Wiiiii!
jeg har ingen ide om hvor mange der kommer ind på den eller hvad man nu siger, men jeg er nok også lidt ligeglad.
Kl. er 00.03 og jeg har været i gang med at redigere min side i sådan ca. en halv time måske lidt mere. Det er faktisk meget underholdende at sidde og lave sin helt EGEN side. Derfor er jeg ikke gået i seng endnu, men det vil jeg til at gøre nu for jeg skal jo i skole i morgen.. Arh!
Jeg orker det bare ikke.. Der har lige været efterårsferie og så forlanger de at jeg skal i skole igen?! Wtf? Skolen er noget crap.. And it always will bee.
Jeg smutter i seng. x3

See ya!hjerte.png

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 186

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,97988986968994sekunder