Jonas Hinze - Om mig

Om mig

1994 - Født 18. februar i Herning.

 

1996 - Flyttet til Gråsten.

 

2005 - Flyttet til Haderslev.

 

2007 - Flyttet til Nyborg.

 

2011 - Flyttet til Aalborg.

 

I 2003 fandt Gråsten Garden min interresse. Jeg startede med at spille trommer i tambourkorpset, men senere cornet og horn i brass bandet. Min størte oplevelse i Gråsten Garden, var at spille for Kongefamilien på Gråsten Slot. Vi gav en lille koncert, og efter koncerten måtte alle gardisterne gå forbi Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, og give dem et håndtryk og ønske tillykke med deres bryllup.

 

I 2005, flyttede jeg til Haderslev, hvor jeg startede i Haderslev Garden. Der spillede jeg først slagtøj i brass bandet, og senere i tambourkorpset. Udover Haderslev Garden, spillede jeg også i Haderslev Tambourkorps på trompet. Haderslev Amatør Symfoniorkester på trompet, og Haderslev Musikskole's Harmoniorkester på euphonium.

 

I 2007, flyttede jeg hjem til min mor på Fyn i Nyborg. Her startede jeg i Danehofgarden. Først på slagtøj i harmoniorkesteret, og et halvt år efter, skiftede jeg til tuba.

 

I 2011, flytter jeg så til Aalborg, og starter i Aalborg Garden og Aalborg FDF Senior Blæserne. Begge orkestre på tuba.

 

Udover de nævnte orkestre, har jeg assisteret rundt omkring i Danmark, Malmö, Flensburg og Schleswig.

 

Endelig har jeg taget direktion timer hos dirigenten Frans Rasmussen. Jeg har taget 7 lektioner hos ham. Én lektion varer 3 timer.

 

 
Panel title
Antal besøg: 11276

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39986610412598sekunder