Jonas VJ - Fremtid
Min fremtid står endnu uklar.
Min ønsker er lidt underlige, men realistiske!

Så sent som denne sommer var jeg fuldstændig sikker på at det almene gymnasium var mit valg, men det er det altså ikke nu. 
Jeg har overvejet både HTX og HF efter 10. klasse og håber, at jeg bliver klogere efter et par dage hvert sted i brobygningsugen. 

Efter ungdomsuddannelsen drømmer jeg om at tage med Kilroy Travels på arbejderferie, som skal have relation til dyrevelfærd og beskyttelse. Derfor mener jeg også, at WSPA vil få mere gavn ud af mine skattekroner end folkekirkeskatten, der er valgfri.
Hvis ikke jeg finder et ordentligt job som har relationer til dyreverdenen - kunne jeg godt tænke mig et sabbat-år i Tyrkiet eller Tunesien som guide.

Men efter dette sabbat-år vil jeg tage en bachelor i veterinærmedicin (dyrlæge) på Københavns Universitet og derefter en kandidat på La Trope University, (Melbourne) hvis dette er muligt. 

I de første år af mit arbejdsliv vil jeg gerne arbejde som dyrlæge på en smådyrsklinik, med henblik på at behandle hunde, katte og andre smådyr. Herefter vil jeg drage til Australien igen og tage en ekstrauddannelse indenfor tropiske dyrearter, som jeg selvfølgelig med hensigt ønsker at kunne behandle.
Når jeg bliver 50 vil jeg rejse tilbage til Danmark og starte et firma op der hedder Læger uden Grænser for dyr, som jeg håber bliver en succes. 


 
Panel title

© 2020 Copyright

Antal besøg: 2743

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15985798835754sekunder