Velkommen til min hjemmeside! - Om mig

    Hejsa!

 

Mit navn er Josefine. Jeg er født i 1995, dvs jeg er 16 år. Til hverdag bruger jeg tiden sammen med min bedste ven - min pony Mars Marshall.

Min store passion er ridningen - primært ridebanespringning - men jeg går meget op i at min hest er lydig, og reagerer korrekt for mine hjælpere, så jeg rider også en del dressur. Det er for mig vigtigt, at mine dyr har det godt, er sunde og velfungerende, og får regelmæssig motion.

Jeg begyndte til ridning da jeg var ca. 8-9, og fik min første pony da jeg var ca. 10 år, og selv om vi lærte rigtig meget af hinanden, havde jeg dengang hverken kræfter eller erfaring nok til at håndtere en bølle som ham. Han blev efter et stykke tid sendt på pension, hvor han herefter blev aflivet grundt spat.

Min ridning tog for alvor en drejning da jeg fik en DV blanding Kylligegårdens Tarzan da jeg lige var fyldt 12 år. Han var en stor og stærk hest, men alligevel formåede vi at springe halvanden meter adskillige gange. Det gik perfekt i springningen, men det var også dét. Da han også var halv Oldenborger måtte jeg indse at jeg ikke kunne håndtere ham i dressur, og så tog vi den svære beslutning at sælge ham. Vi vandt LC til vores sidste stævne.

Herefter fik jeg en hollandsk pony ved navn Mars Marshall. Jeg fik ham da han var 5, uindsprunget og kun lige redet til. Med hans kapacitet, gå-på-mod og vilje, har han båret mig utrolig langt indenfor ridesporten. Han lærte mig at hvor der er vilje, er der vej..

 
Panel title

© 2018 josefinesp

Antal besøg: 30

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,445387840271sekunder